... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
PristineShip napísal:mas nejako pomylene pzp s havarijnou..tvoja pzp tebe nikdy nic nevyplati, vzdy ta pzp toho druheho..ja som to necital, ale nejako sa mi nezda, ze by mne MOJA pzp nieco kedy mala platit. Nie je to, ze platia za skodu sposobenu na celnom skle mojim vozidlom na inom aute? Viem, ze jeden kamos mal problem ze jeho pzp nechcela uhradit vymenu skla co prasklo ked z jeho dodavky odletel kamen (ten chlapik to mal zachytene na kamere).
Akurat dnes som nad tym rozmyslal, ze kedze mam dlho nevyuzitu gopro kameru, a na novom aute budem mat panoramu, tak to budem prisavkou lepit niekde hore na sklo aby kamera pokryvala cele predne sklo, a v pripade nejakeho kamena do skla to zachyti (mozno).
Klokan napísal:Tak na to aby nam pzp preplacalo vsetky taketo problemy mozeme len snivat. Mne sa tiez teraz nedavno stalo, ze z auta predo mnou vyfrkol kamen, aj som dotycneho zastavil a ten pozera na mna ze no dokazte mi to ze to bolo z mojho auta a bol som vybaveny na totalku kedze kameru v aute nemam. Tak som to daval opravovat na vlasne triko ale som rad ze som to cele menit nemusel lebo to by som asi viac nadaval![]()
budem musiet si tiez nejake to poistenie alebo co popozerat lebo pokial clovek nevie dokazat ze ozaj to bolo z predosleho auta tak to je koniec