... všetko o BMW ...

Moderátori: salat, barabas, alfi666

bmwtt.sk

1miloss1
Autor témy
Auto: BMW 318i LCI
Kraj: Nitriansky

LED žiarovky do krúžkov po facelifte

Pondelok, 26. Septembra 2016, 13:48

Čaute, prvý príspevok som hodil do zlej témy tak sa skúsim spýtať tu.
Cúvacie žiarovky som už vyriešil je tam obyčajná T10 pätica.
Ale chcem sa este stále spýtať na LED žiarovky do krúžkov na model po facelifte. Takmer všade mi vraveli že LED-kove nieje dobre vidno a že sa nedajú používať ako denne svietenie. Mám bi-xenonove svetla a kruzky su zlte. Na nete sa dajú nejaké nájsť ale chcem sa spýtať či to niekto vymienal prípadne či tá svietivosť LED ziarovky postacuje na tú funkciu denného svietenia nasiel som niečo takétohttp://www.autonagy.sk/BMW-Angel-eye-E9 ... escription tak neviem ake to bude a palka je to celkom slusna za dve ziarovky preto sa radsej najprv pytam

Užívateľov profilový obrázok
kompre
Auto: ex E90 325i
Kraj: Žilinský

Re: LED žiarovky do krúžkov po facelifte

Pondelok, 26. Septembra 2016, 14:52

To co si tu postol je na predfacelift s xenonmi, pripadne na facelift s halogenmi ty potrebujes nieco taketo https://autotechnik.sk/diely/204608/led ... 8836&t=370

Toto konkretne mam aj ja, samozrejme biele svetlo sa tymi svetlovodmi siri na chuja a nech do toho budes pustat aj 500W z tej LEDky, tak to nebude ono. Ja to pouzivam ako denne a myslim ze v pohode, okrem uplne jasneho dna. Technicky svietit svietim a za slnecneho dna, ked niekto nezbada auto, tak skor odporucam navstivit ocneho. Vonkajsie kruzky svietia slabo a pod roznym uhlom svietia slabsie, alebo este slabsie :)

PS. foto ti nic nepovie (svetelny zdroj sa foti chujovo) chod si to pozriet nazivo u niekoho ci ti to bude vyhovovat a stacit, alebo su to pre teba vyhodene peniaze. E92 svieti inac, E60/61 zase inac a e90,91 zase inac s tymi istymi LED ziarovkami, kedze maju mierne odlisne svetla

horie
Auto: BMW E90 LCI 2010
Kraj: Zahraničie

Utorok, 27. Septembra 2016, 09:53

Presne jak rika kompre, E90 ti nikdy nebude svitit jako nove bimmery co ted jezdi. Kvuli svetlovodu budou svitit vnitrni krouzky a vnejsi jen malo. Nenech se presvedcit z fotek u prodejcu - je to focene ve tme, aby to vyniklo. Na primem slunci je to o necem jinem. Hovorim z vlastni zkusenosti E90 LCI zarovky LUX160 ;-)

1miloss1
Autor témy
Auto: BMW 318i LCI
Kraj: Nitriansky

Utorok, 27. Septembra 2016, 14:31

Ďakujem za rady, ono aj teraz tie vonkajšie svietia slabo voci vnutornym takze ratam ze tak to je schvalne vyrobene v podstate ak to bude na svetle aspon trochu vidiet tak je to v pohode. Skúsim to nejako odsledovat ci si to nahodou nevsimnem na nejakom rovnakom aute a uvidim, pripadne by som si to pozrel na tvojom aute kompre ak to este mas, bud na nejakom zraze alebo uvidim este ako co vyjde. Ale zatial podla toho co pises ze to mas tak najskor pojdem do toho aj ja ked pises ze je to celkom v pohode tak by to nemal byt problem

PetoK
Kraj: Žilinský

Utorok, 27. Septembra 2016, 14:43

Zbytocne skusat,riesene milionktat, svieti to zle. Ak nechapes skusaj...

Užívateľov profilový obrázok
janoe91
Auto: bmw e91
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 29. Septembra 2016, 18:45

ja som kupil 20w ledky nakodoval som to na denne svietenie a beham na tom už dva roky. za dna to až tak nevidno no určite lepsie ako zlte .

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 7 neregistrovaných