... všetko o BMW ...
100RM napísal:Rozumiem tomu spravne, ze ked mam DEPO H7 svetla, tak je to plug&play ?
Este jedna vec mimo techniku ... Mam na aute nove svetla, cca par mesiacov. No a ked som ich kupoval, tak som bol na SK len chvilku a nevedel som co na to policajti, technicka atd. Je to teda ok ? Alebo musim pre istotu dorobit aj ostreky a modlit sa pri kontrolach a na technickej, aby to preslo ?
bysto napísal:V takomto pripade je idealne sa hrat na to, ze si dementMám depo H1 s cockou. HID sadu mal majiteľ predo mnou asi 3 roky a ja cca rok a pol. Potom ma čapli Flojdi a len tak tak mi nezobrali tecjnicak (neoslňoval som nikoho, to priznal aj policajt). Takze som to radsej demontoval. Idealne mat niekoho na fizlici, kto by to vedel zapísať do TP
elegant047 napísal:Automaticke nastavovanie vysky bolo povinne az od urciteho roku, napr taka e32 to tiez nemala. Neviem presny rok, ale e36ky do toho este nezapadaju. Ostrek mam. Coho sa "jedine" bojim, je ze na plexisklach neni povolenie pre xenon ale len pre halogen, to ale zas mozem argumentovat tak, ze som mal mensiu nehodu a kupil som lacnejsie plexy.Xenony nemusia byt zapisane v TP. Su ale 2 podmienky ktore musia byt splnene. Automaticke nastavovanie vysky svetiel a ostrekovace svetiel. Pri domontovanych xenonoch castokrat sa na to zabuda. Ked su tieto veci domontovane a funkcne tak nemaju preco otravovat.
SurrendeR napísal:vyzera to paradne.. len stale mu neviem vysvetlit cez telefon/internet , ako normalne uchytit tie AE .. ono je to relativne jednoduche .. nech to zbytocne nevozis alebo nech to proste uz das cele dokopy.. jo a este by si si mohol otestovat, ci ich mas dobre nasmerovane voci dialkovymale to sa da doladit tymi 3mi srobmi ktorymi su cele tie projektory uchytene o svetlo
Blavák napísal:Staci mat nevylačbanu kulisu a netreba ani ledky do interieruDobre svetlo si daj aj donutra nech vidis aku rychlost hadzes
jararak napísal:sorry chalani, ja som vcera behal jak kurva s kablom po celej ba a stihol som len 7 aut, ani na m4xa nevydalo a to som ho mal mozno 200m vzdusnou ciarou, vas som mal mozno 500 a ... nedalo sa, mozno zajtra?
rapidwinner napísal:Tlak oleja vytvaraju klukove a ojnicne loziska, cerpadlo pokial viem "posuva" objem oleja.
Takze proste mas znova svoje "stastie", motor je lager a mozes znova chystat radovo stovky eur. Tvl boh aj vesmir ochranuj vsetkych nas pred takouto smolou.