Piatok, 16. Septembra 2016, 16:08
Tak po dlhšom čase - na aute sa veľa nejazdilo ale urobilo sa dosť. Nakoľko musím zvážiť predaj - samozrejme len ak sa nájde spoľahlivý fanda, pripojím pár informácií o jeho stave.
- auto je cca 12.000 km po veľkej oprave motora, realizované u Kamila v Dvoriankach, ako koniec koncov takmer všetky opravy, v podstate GO po nepodarenej GO
- je tam nový diferenciál a nová 6-stupňová prevodovka ( mala najazdených 20.000km)
- nové pneu 235 vpredu, 265 vzadu , Rains sport 3, zrepasované disky
- brzdy MOVIT, platne Red Staff
- zrepasovaný interiér, žiadne tunerské blbosti a nálepky
- nová bateria, vymenené predné sklo, vymenené benzínové čerpadlo
- výfuk je už známy, je to BASTUCK, 4 koncovka, dve vetvy
- v zime auto nejazdilo a je tam rok stará STK
- výmena oleja a 10.000-12.000km u Kamila
- je tam plyn nezapísaný, je to STAG, od GO motora nebol zapnutý ani raz, takže si bude žiadať servis, ale pri priemerke 9,3 nezájem - nepotreboval som ho.
- komplet nový podvozok BC racing, 30 nastavení tuhosti, odklony, výška
- kompletne menená predná náprava, z 90% Lemforder, vzadu len to čo bolo potrebné,
atakďalej:)
S lakom som nič moc nerobil, v prvom rade mi išlo o funkčnosť auta ale interiérovo a exteriérovo si dovolím povedať, že je v "slušnom stave" :)
Každopádne, auto vyzeralo pri kúpe ako zázrak, ale nebolo to tak - a to ani zďaleka, v porovnaní so stavom, v akom je teraz, pár detailov by som dotiahol aj ja, ale keďže mi už na dvore stojí W126, nejako sa k tomu neviem dostať - ide skôr o kozmetické veci, bez vplyvu na funkčnosť.
Páni/dámy, auto ani nedávam na net, aspoň zatiaľ nie - ak by niekto mal záujem, dajte mi vedieť do správy
Takže ak by niekto mal záujem o osemvalček s manuálom, pokojne mi napíšte, rovnako tak ak by niekto chcel viac fotiek atd.
ak niekto chce fotky, tak do mailu, toto mi moc nejde.
Všetkým nice day.
Naposledy upravil/-a
ViktorKE v Piatok, 16. Septembra 2016, 16:25, upravené celkom 1 krát.