... všetko o BMW ...
Moderátor: jkk
bruno75 napísal:Nemusis mat iDrive na funkciu telefonovania. Staci ti aj radio Professional s BT, kde sa cez toto dokazes parovat s telefonmi, dokonca dokazes listovat v zozname tel. cisiel, prezerat posledne volane a zmeskane hovory.K tomu telefonu, resp. k obrazkom / tlacitkam na volante, ak nemas vo vybave BT rozhranie, tak budes telefon zbytocne pripajat kamkolvek...
ak to vo vybave mas, tak tlacitkom s telefonom prijimas a ukoncujes hovor a funkcia telefonovania by mala byt integrovana do iDrive... mas vobec v aute iDrive?
AUX sluzi len na prehravanie hudby z externeho zdroja (jedno, ci je to telefon, iPod alebo hoci walkman), ak by si tam mal USB, tak to dokazeeste zopar inych veci, ale to sa tvojho auta asi netyka...
to tlacitko s hovoriacou tvarou je na hlasove ovladanie funkcii auta (nie len vytacanie), ale nie som si isty, ci sa to do 1er v tych rokoch vobec davalo
bruno75 napísal:Uprimne, neviem si predstavit, ako sa da bez iDrive vyhladavat v telefonnom zozname akebo vyberat z poslenych volanych cisel, ale nehadam sa...
bruno75 napísal:O.K. verim, ale aj tak si viem tazko predstavit hladat takto pocas jazdy kontakt a vytocit cislo....
uz aj hladanie kontaktu na CCC s normalnym iDrive displayom ma dost odputavalo od soferovania...
som velmi vdacny za touch-pad, s tym sa vyhladava uplne super...
Joly napísal:Prave na toto sluzia tie hlasove povely. U mna to funguje tak, že po stlaceni tlacidla poviem "anruf" a meno tak ako je ulozene v tel. zozname. Auto ti nasledne povie aky zaznam naslo v tel. zozname a ci je to spravne, naco odpovies "ja" a auto zacne volat....
mloker napísal:takže nemecké základy aby človek mal hej?