... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
john303 napísal:nič neodpáliš návod najdeš v tej knihe, preštuduj si ju a najdi si čas, inak máš pekne bawo
johnyfly1 napísal:ja som to robil tak ze kupil druhe vstreky repasol ich a tie nahodil aj z novymi tesneniami na auto ... vymena vstrekov trva asi hodinuneviem ako to je na m40 ale na m43 som daval dole sanie ale to mas tak 10minut zhodit to a to som aj hadam prehnal
johnyfly1 napísal:mne autko dlho tocilo a nie len prvy start tak celkovo ..ono to nebolo az tak dlho take 3-4sec(ale vzdy chytalo na prvy krat)...ale ako som si vymenil filtriky vo vstrekoch a precistil vtreky(taky home repas) tak auto startuje kratsie a niekedy zatoci ani nie jednu otocku a nastartuje...ako dnes auto stalo od soboty vecera az do dnes...cize celu nedelu a dve noci, bolo dost chladno, pridem do auta a tocilo asi otocku aj kusok a nakoplo
starynovy napísal:Cidlo teploty kvapaliny som vymenil za nove, ale nic to nepomohlo... Snimace kluky a hriadela som po jednom odpojil a skusal,ale stale to startovalo rovnako... Ten snimac vzduchu sa da nejako otestovat,ci je funkcny?Hrusky s jablkami chlapci? Ci som si nevsimol nejake vstrekovacie cerpadla u tych priamovstrekovych 25 rocnych benzinov? Na benzine si pozri cidlo teploty chlad. kvapaliny a vzduchu, potom cidla otacok vacky a kluky. Na diesli si nechaj nastavit tie rozvody ako sa ma nie na ucho, nema to ani vykon ani spotrebu ani nic..