Zdravim, dnes som sadol do auta a isiel som vypnut Start Stop ako vzdy a nic skusam dalsie gombiky nic klima nic nereaguje znicoho nic skusal som vymenit poistky ale nepomohlo. Auto som bral zo servisu hned som s a otocil ze co to je ked som auto nechaval v servise vsetko islo no samozrejme to SAMO oni stym nic nerobili s klimou oni sa do elektroniky nerozumeju nech vyskusam kuknut poistky a podobne ch*joviny uz mam plne zuby tychto blbych reci od automechanikov ani neviem kde davat servisovat auto lebo ked si to nespravis asi sam tak nic nemas... Nemal niekto prosimvas podobny problem?? Poistky som vymenil niekde tu som sa docital ze poistka Č. 52 niekomu stymto pomohla ale samozrejme mne nic take nepomohlo... Dakujem za rady :-/
Ak to niesu poistky, dalsi krok ostava asi len diagnostika. Inac spodne tlacitka su napojene na panel klimy, a az ten je napojeny dalej na kabelaz auta. Preto nejdu oboje veci.
Ja sa chcem spytat tiez nieco na tuto tému. Všimol som si, ze sa mi v climatronicu stale točí motorček. Uz dlhšie som počúval drobne vrcanie ked bolo vsetko off aj kľúč vonku. Dokonca som sa zamkol v aute, čakal a počúval. Furt sa točil zmrd. Je to normálne???
BMW E91 Mperformance VW Polo Classic Honda Hornet Škoda Favorit (ex)