... všetko o BMW ...
Moderátor: jkk
marossek napísal:ja som bol cez vikend s kamaratom, kupil e46 320d sest stupnovu a veru bolo to uplne o niecom inom. Ja ak budem kupovat dalsie auto tak tiez budem siahat urcite po sest stupnovej prevodovkeMam 5 rýchlostný manuál, pri 130 točí okolo 4000. Pri 100km/h 3000. Sranda je, že kamoš mal e36 325i a pri piatom prevodovom stupni mal tiež 3000ot/min. Šiestu rýchlosť by som privítal. :)
Tu je link kde sa dočítaš o otáčkach pri 130 a 100 km pri šiestom stupni. http://www.auto.cz/bmw-116i-sladkych-stosestnact-1338
vama napísal:No chcel by som benzinovy motor, a tie 116i su najviac dostupne na trhu.
Co viem z informacii, tak to auto co mam v ponuke, absolvovalo tu opravu rozvodov (nejake doplnenie vodiacich kladiek) priamo v autorizovanom servise.
erik_1 napísal:Neda sa troska navysit rozpocet a kupit tu novsiu 1.6tku co uz ma 90kW. Tam by snad mohli byt dake neduhy uz poriesene....
vama napísal:Takze dost pamaha ta 6ka,, tak dal by sa rozpocet navysit, ale takto by som donekonecna cakal. Povodne som chcel to auto o 1-2 tis lacnejsie, uz som ho navysil .. Ved pri najhorsom sa 1/2 roka povozim a kupim napr 118i.