... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
xtreme napísal:A toto myslíš vážne?no jo, ale hned ako ma odfotili ma aj zastavili.. samozrejme v hotovosti som to necvakol, jednat sa s nim nedalo.. tak vypisoval blok.. a to uz podla mojich dokladov, takze tam je jasne kto auto riadil![]()
barabas.. to je naopak.. maju fotku, ale spz nie je na nej vidno..
nedalo by sa vyhovorit ze som to neni ja myslim v tom aute? ze som siel inym podobnym a som myslel ze mi dava pokutu za pasy alebo neviem co, a toto ako mam vediet ze som to ja.. hm?
xtreme napísal:no jo, ale hned ako ma odfotili ma aj zastavili.. samozrejme v hotovosti som to necvakol, jednat sa s nim nedalo.. tak vypisoval blok.. a to uz podla mojich dokladov, takze tam je jasne kto auto riadil![]()
barabas.. to je naopak.. maju fotku, ale spz nie je na nej vidno..
nedalo by sa vyhovorit ze som to neni ja myslim v tom aute? ze som siel inym podobnym a som myslel ze mi dava pokutu za pasy alebo neviem co, a toto ako mam vediet ze som to ja.. hm?
GOOSE napísal:Pisal som to uz velakrat a uz ma to nebavi. To s tym ze nemaju teba na fotke ako soferujes a ze nemusis vypovedat a udat kto soferoval je sice pravda. Ale iba polovicna. Potom to totiz moze pokracovat dalsim vysetrovanim (presne si to uz nepametam ako to je potom). Pytal som sa na to dost dobreho pravnika.
Vsetci kto tu tak velkoryso radite taketo veci - rad by som videl vas ako sa zachovate v takej situacii.
A Extreme - Tym ze si zobral blok a podpisal papier tak si sa automaticky priznal. Bohuzial uz zostava len zaplatit. Na tu fotku si sa mal pravo pozriet este pred tym nez si to s policajtom spisal. A vtedy si mohol povedat ze to niesi ty. Ale hadat sa tam s nim ak by to bol kkt...
Myslim ze ked uz niekto z nas porusi predpisy s tym ze ho chytia tak treba zklopit zrak a zaplatit