vidim ze tu vznikol celkom slusny flame na moju osobu, celkom takze sa k tomu vyjadrim dufam ze iba raz, lebo tu pisete trosicku dezinformacie...
ad1. pravdepodobne som pohorsil váš prijemny den mojou pritomnostou a napisom na aute, skoda ze asi to jedine vas trapi, to potom niesom majster sveta ja ale naopak.
ad2. a ak ma niekto potrebu pisat hluposti/nezmysli a vymysli ako roki: ze som tam vraj kazdemu nadaval, a nejakej zene. To si si ma musel s niekym spliest pretoze ja som tam konverzoval iba s osobami co vlastnia e30, 2ma kamosmi, a ludi ktori oslovili mna - ze to auto celkom slusne slape a nemal som zo 60 aut konkurenta, a z nasho dialogu a mojom takte som urcite nikoho neurazil takze sa spamataj co pises zbytocne kokotiny ze som tam urazal A aku babu? a nefetuj s vomackom.
ad3. ako... dedo, vomack, roki, bol si tam, bavili sme sa spolu a nejak som ta urazil verbalne? roki, dakujem tricko nepotrebujem-asi tvoj kamarat nejaky-pravedepodobne sedlak z dediny , nebude urazat napak zenu - nieje tovar aby sa niekde za tricko postavila...to vyplodi iba sedliacka dedinska hlava. ja tvoje tricko zadarmo skutocne nepotrebujem.
ad4. dedo ty by si si prave zasluzil za ucho ked nevies ani o com pises. iba vytvaras vymysleny zaver na zaklade nejakeho nerealneho prispevku od rokiho.
maximalne tak mishrooma som poslal prec z drahy - a nie vulgarne, chvilou na mna hodil pohlad, kukal na mna co si to k nemu kto dovolil, som sa mu potom slusne osperavedlnil, ked nakladal veci, aby nebol urazeny, ze chlapci tam cakali na sprint.
takze tolko k vasemu flejmu, buduci tyzden sa vidime na nive budete mat moznost jak to hovorite jaj vidiet znovu majstra sveta na sprintoch... ach jaj (ps. s napisom 500koni)