tak ano, aj mna vlastne oblieval pot, ale nezobrat auto, ktore ma ani ne 170000km najazdenych poctivych a starali sa o neho az doteraz na nejakom urade v rakusku - dokonca menili olej v automate po 160000km, co je urcite viac ako nevidane na nase pomery, jedine co mi tam chyba, kedze si fakt na hudbe zakladam

je nejaky bass, s tymi vyskami sa nejako uspokojim, no pohravam sa s myslienkou, ze namiesto DSP, by som hodil do skivaku nejaky subwoofer, to by malo stacit, najprv si vsak pripravim budget na tu hudbu a potom zacnem spekulovat, no uz teraz viem, ze to nepresiahne 500€ - nepotrebujem duniet na 20 sidlisk dopredu

okrem toho dsp mi tam teda chybaju roletky a ten MK4 - to zvladnem lavou zadnou a tiez to uz tohto casu nie je drahe, ked vlastne budem predavat celu MK2 a montaz by tiez nemala byt 'pain in da ass', uz to mam nastudovane, v podstate plug and play
ako dobre by som vyzdvihol S-EDC a masaze - tieto dve veci boli podmienkou - uz len nahodit skratene EDC pruziny, nejake 19-20'' a bude to ten pravy rollin'

ked si premyslim, ze by som tam nemal tie dve veci, ale radsej mk4 a roletky, bol by som nestastny
som za, najblizsie by som mal byt niekedy okolo konca februara, mozno zaciatkom marca

tak by sme mohli stretnut a pokukat si tie nase.......auta
hod mi ked tak vinko do spravicky, nech mozem slintat, kedze hovoris fullovica