... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
sir.andreas napísal:Nie, nie je to normalne ked auto lieta po cesteMam tiez 2005 a jednu dobu sa na tom uz nedalo jazdit, na dialnici v zakrute hadzalo zadkom ako brazilcanka. Vsetky silentbloky na zadnej naprave som mal uplne odfajcene. Po vymene a dobrej geometrii islo ako gula. Jedine nechapem, ze ked tam boli od nova a menil som ich pri cca 280tis km, preco mi nove nevydrzali ani 40tis km.
Po mojich skusenostiach, shitmajster-neskuseny s problematikou BMW ti vymeni kludne celu nápravu a chybu nenajde![]()
![]()
Co tu spomina nejaky kolega ze mu toci volant vo vyjazdenych kolajach. Hold za krasu velkych a sirokych kolies sa trpi :-) Na R16 205 to robit nebude
sir.andreas napísal:aj to mi robilo. Myslel som ze kotuce ale servisak ma uviedol na pravu mieru. Čapy
yago napísal:Opravil si aká bola príčina? Mam ten istý problemHmm tak zeby to cele nakonec mali na svedomi vnutorne capy riadenia? Lebo tie jedine som nemenil a servisak povedal ze vyzeraju v poriadku..no moc som mu neveril neviem preco.