... všetko o BMW ...
Moderátor: www.bmwklub.sk
airbone napísal:pravda, kedysi, pocitam, tak pred 8-9 rokmi, to tu bolo vyrazne lepsie... Ale to si niektori clenovia samozrejme nemozu pamatat, kedze ovsem vtedy navstevovali este prvy stupen zakladnej skoly.
Ak si niekto honi kladu nad svojim autom a nad jeho znackou, potrebuje vymyslat slogany, logany a motta sta by obetoval cely svoj zivot autu, podla mna sa jedna o hlboku mentalnu disfunkciu, ba priam retardaciu. Dvonasobne to plati pre ludi, ktori su ochotni si vyzdobit svoje auto nejakou plotrovanou nalepkou s genialnym mottom alebo trefnou hlaskou, ci uz grafickou alebo slovnou.
Aj ja mam rad tuto znacku, je moja oblubena, aj ked posledne roky uz tapam ci to ma nejaky relevantny dovod, ale toboz... Ale niesom chory na hlavu, aby som si z toho robil nejaku modlu a kazde rano sa klanal pred znakom bmw doma nad kuchynskou linkou.... :) alebo dokocna vymyslal nejake motta, alebo motlidby....
Takze u mna staci ak sa povie " bmwklub.sk " a to rozhodne staci, lebo ma to aj svoju dlhorocnu tradiciu. Netreba ziadny primitivny slogan a neprimitivny a univerzalny sa nenajde aby spajal myslienku vsekych svojich clenov :)
S blahorecenym pozdravom
Strejda Bob