Posledna zmena na aute bola dva tyzdne dozadu. V piatok na ceste z BA smer PK odskocil kamienok od kolesa predomnou iduceho auta. Bolo to iba jemne tuk, uz som zazil aj vacsie supy do okna a nic, ale po tomto ostalo prasknute okno. Vsimol som si to hned, lebo to bolo na soferovej strane pri spataku. Mal som pred sebou jasne vinnika, lebo nikde inde okolo sa nenachadzalo ine auto, tak som sa v Sv.Jure zaradil vedla neho (v zapche) a ukazoval mu nech si da dole okienko/zastavi. Kukol na mna a mal ma v (i). Viac krat som sa mu to snazil naznacit, ale zacal sa tvarit, ze ma nevidi. Mal miestnu znacku a ja plnu nadrz, tak som si povedal, ze nevadi, pojdem za nim, vsak raz musi zastavit. Este som si ho odzadu odfotil, ak by mi chcel zdrhnut. Par krat zabocil az nakoniec zastavil a to som si povedal huraaa konecne. zastavil som za neho a ked som otvoril dvere a zacal vystupovat, tak tipek vystartoval, otocka cez 4 pruhy a dve plne a zdrhacky. No mal som z neho dost, ale ze ja si platit to sklo nebudem a na kkta som vystrelil za nim. Potom bolo vselico, az zastavil na cervenu a uz nemal kam. Tak som rychlo vystupil a isiel za nim ze co stvara, ze mi skallka od neho rozbila sklo a ze som mu naznacoval aby zastavil. Nech prejde krizovatku niekde zastavi a dohodneme to. A tak sa aj stalo, do hodiny to bolo spisane aj nahlasene poistovni, ktora mi dala na vyber
autosklo v PK alebo hornet v BA. Vybral som si to PK, lebo som mal na neho pozitivne referencie. A mozem len odporucit. Sklo perfektne zalozene, auto vysate a navonane + ozivena cela palubovka

Navyse som pri tom mohol byt

V piatok som nestihal ist na obhliadku, lebo som mal ine plany mimo BA, tak som siel na obhliadku az v pondelok, do kedy sa puklina este zvacsila. (najazdil som este nejakych par 100km). Sklo objednali a v utorok som sa pristavil na vymenu. Povodny pas na skle bol uz pomaly strateny a spatak bol prichyteny nejakou zuvackou, tak som mal nakoniec aj stastie v nestasti

+ stare horne tesnenie sa na kompletku dotrhalo a aj to muselo ist nove. Zatial ma to stalo cca 260€ ale dufam ze peniaze z poistovne pridu coskoro.
Foto hned po rozbiti, pri vymene a cerstvo zalozene a krasne ocapkane

PS: ked sa mi chlapika podarilo konecne zastavit, tak som si vsimol papierik s mojou EČK

ze sa ma zlakol, nevedel kto som a navyse "vychodniarska" znacka.. ze chcel volat policiu

No mohol... este by dostal pokutu, za to ze nemal pri sebe "spravu o nehode"... dnesni ludia asi nemaju ciste svedomie, ze tak reaguju (vsak vyzeram celkom k svetu

)