najde se tu nekdo, kdo poradi s chybou pri nacitani jednotek v NCS Expert ?
Auto: E61 preLCI
Kdyz spustim NCS Expert, dam F1, F3, CAS, E60, nacte VIN a kdyz nacita FA, tak hodi chybu, ze nerozumi vybave $624 v FA a umre. pak nejde dat zpet a F4. Pole je prazdne. To same pres LMA. Zkousel jsem ruzne verze diag, SPDaten atd, porad to same. Zrejme tam nekdo poslal nejaky nesmysl, protoze ve vypisu vybavy je S624A nejaky nesmysl, co tam v tom aute podle VIN byt nema. proti tomu 524 jsou AHL, ktere nefunguji. poradite, jak toto diagnostikova, pripadne jaky zvolit postup pro reseni ?
To preto, ze vybava $624 neexistuje. Musis ist do BMW, auto sa pripoji na ISTU a rozozna spatny FA. Pripoji sa online a stiahne spravny FA pre tvoje auto ktory zapise do LMA a do CAS. Druha moznost je zadat cely FA rucne a potom ho zapisat do jednotiek, ale musi sa zadat aj zeitkriterium podla datumu vyroby, typ motora atd. Alebo sa da vytvorit simulacny subor s FA ktory sa nacita do NCS a zapise.
Do BMW se mi moc nechce, to smrdi nejakou nesmyslnou cenou za neco, za co nemuzu a na co jsem pri koupi neprisel
Ty dalsi moznosti jsou zase trochu problematicke. Vidis sam, jak to na ceskem klubu zije a kolik lidi je ochotnych neco takoveho udelat... Tak ted nevim...
da sa to troska sikovnejsie, ako ti vypluje tvoje FA, daj F2, znova ti vypise tvoje VIN, nasledne potvrd a budes vediet menit FA, vyhod funkciu $524, odklepni ok a skus dat F6, pokial ti nevyhodi ine FA, ak ta pusti dalej, mozes/nemusis si toto FA ulozit do CAS/LM
bmwcoding.sk bmw maps 2026/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt secure-coding kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov
A dokazes mi s tim nejak dal pomoct ? Kdyz se to podari doresit, tak to samozrejme rad financne ocenim Muzu nahodit klidne TeamViewer a spojit komunikaci na Tsku, nebo telefonu, zadnej problem
Ahoj prosim ta, chcem kdoovat e60 ale stale mi hodi ze vin is faulty, vedel by si mi stym ponoct ?
BMW 318i, e46, M-packet, imolarot II - ex BMW 530d, e60, 160kw, MysticBlau Metalic - ex BMW 525d, e39, 125 kw, Kalaharibeige Kalahari Beige Metallic Beige - ex, BMW 530d, e60, 160 kw, TITANGRAU METALLIC II - ex BMW 530d, e60, 160kw, M-packet,Silber-Grau Metallic BMW 525xD, e60 lci, 145kw, tiefsee-blau metalic,