Tak autičko mam pomaly pol roka, nabehaných približne 12 000 km z toho 1000 schipnutým motorom a zatial všetko v pohode. Preinvestované peniaze do opráv a dorábania cez 2000 euro. No nikto netvrdil že to bude lacné ale teraz už dúfam že to vydrží a možno niekedy investicia do repasu turba , čerpadla a vlastne uvidíme čo si ešte pripravý

. Každe jedno BMW si predsa žije svoj život.
Naposledy patália velka odpadol mi pletenec na výfuku a tak to hučalo jak traktor , turbo zavíjalo o život

. Pletenec z polska za 10 euro , môj super mechanik mi ho tam pekne navaril a je už zase tichučko. Následne sme ešte dali nové pružiny dozadu nakoľko bol zadok oveľa nižšie ako predok. Pomohlo to približne 1cm , žiadna sláva ale jazdne vlastnosti sa posunuli niekam inam , k lepšiemu myslím

takže význam to každopádne malo. Zadné tlmiče sú zatial povodne alebo ako mechanik povedal menené v ramci záruky v bmw za original... čiže je možne že maju za sebou 15 rokov života a su stale v pohode ?

Sú to sachs tlmiče , vyrazené made in germany , BMW. A tie pružiny som dal značku bilstein ,,, načo šetrit

.
Toľko k môjmu autu ,,, nateraz už asi nebudem mať čo písať lebo už nemám čo poriadne meniť /riešit na aute také čo by aj malo význam. Možno časom zadna naprava , predne m nárazník , sedane dovnútra ale inak ma nenapáda nič. Snažím sa auto zachovať čo v najviac originálnom stave aby vyzeralo aj po rokoch akoby práve vyšlo z továrne a dúfam že mu to ešte dlho vydrží

.
Dopisujem a končím , BMW Zdar !