Piatok, 27. Mája 2016, 20:31
zdravim pani... s 36 ako som ju uz kupil som si vsimol ze pri pridani a pusteni plynu na 1,2 ked sa zapocuvam aj na 3, pripadne spiatocke nieco v zadu tukne, alebo tak pukne...myslel som ze to su silenty napravy ale ta drzi pekne...menil som hardynu aj ulozenie...no po 2000 ako som si dal jeden sprint, zase auto nejde ako ma, ako keby som si znovu utocil to ulozenie, auto poriadne nechce odlepit (zagumovat), myslel som ze to je spojka, no po par km na to zacalo pri pridani napriklad na 5ke (vtedy ked je najvacsi krutiaci moment) triast, a otacky idu hore a auto nejde....pri ostrej jazde kedy vytacate 2,3 stupen bez problemov, no ako nahle tam date napriklad 4 pri 80ke a plny plyn, otacky idu hore zatrasie ale auto poriadne neakceleruje....ako som pisal to ulozenie je v podstate nove, kukal som ho a javi sa v pohode, taktiez hardyna ziadne znamky opotrebenia, vsak ma iba par km najazdene, nemoze byt aj spojka KO?..pripadne nejaky suvis s tym tukanim(pukanim) od zadu? nemoze to robit kardanovy kriz? dakujem za vsetky postrehy