... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
upir156 napísal::? použité ne e.
Vidíš, toto sa mi už nepáči, že musím mať 2 a viac objektívov. Ani by mi nevadila veľkosť zrkadlovky, ale v rýchlosti od situácie meniť objektívy mi moc nevonia. Teda ešte za predpokladu, že to aj stihnem.
upir156 napísal:včera som už pozeral aj bezzrkadlovky...
pipin napísal:No ak chces fotit kvalitne rodinu a Slovensko (btw nam sa o cca mesiac narodi dievcatko), tak by som siel do nejakej aspon zakladnej zrkadlovky. Ja som presiel od noname atyp cinskych smejdov cez Fuji kompakty k prvemu zrkadlu Nikon D3100 (set s dvoma objektivmi 18-55 a 55-200) a nikdy by som sa naspat ku kompaktu nevratil. Je to trochu ako s tym vtipom o cernochoch - "once you go black, you never go back", akurat ze toto je o zrkadlach. Btw, ten druhy objektiv 55-200 davam len zriedka, ked idem do lesa/hory/na turu/ , inak 90% vsetko setovym fotim. To len na margo toho nechcenia menit objektivy. A este sa mi nestalo, ze by som musel menit v rychlosti od situacie.
jkk napísal:ja to mam teraz presne opacne, presiel som od stareho zrkadla ku kompaktu a zkadlo uz ani nevytiahnemnaco ked vysledny efekt da dole vacsinu zakladnch zrkadloviek...zoom to ma sice onicom ale kazdy spravyn fotograf sa ma prejst nie zoomovat
upir156 napísal::? použité ne e.
Vidíš, toto sa mi už nepáči, že musím mať 2 a viac objektívov. Ani by mi nevadila veľkosť zrkadlovky, ale v rýchlosti od situácie meniť objektívy mi moc nevonia. Teda ešte za predpokladu, že to aj stihnem.