... všetko o BMW ...
2RBA napísal:takže samosvor je už v coupe akurat je to lenivo mrtve lebo prevod z 2,96 na 3,09 neni velký poskok vpred takže sa rieši preskladanie na vačši prevod, objednane su už sedačky škrupiny (takže moje v elektrike budu na predaj) a tento krat po dohadovaní ma známi presvedčili že nedam na coupe TA FUCKNIX ale skusim dat tlmiče Bilstein b6 nakolko na aute su už dajake tie schopne pužiny a na touring sa už leštia a lakuju BBS uvidime ako to bude výsledne vyzerat

ViktorDDD napísal:daj radsej B8 tie su urcene na znizenie, B6 su rovnakej konstrukcie ale tie by mali byt urcene pre normalnu vysku

...
 ...mato2t napísal:....odkial mas svor?...
 kupoval ho kamarat niekde tušim v litve bol skladaný na mieru...no potreboval riešiť ine veci tak za drobne rozpredaval veci z auta tak isto som sa dostal ku keramike lamele za drobne
 kupoval ho kamarat niekde tušim v litve bol skladaný na mieru...no potreboval riešiť ine veci tak za drobne rozpredaval veci z auta tak isto som sa dostal ku keramike lamele za drobne  

F!0d0r napísal:Myslis Martina? :)
 vyfuck je už doma v blizkej dobe snad už pojde hore
  vyfuck je už doma v blizkej dobe snad už pojde hore  

adult photo hosting
adult photo hosting ...coupe sa už odnieslo k elektrikarovi lebo neštartuje pravdepodobne spinačka
 ...coupe sa už odnieslo k elektrikarovi lebo neštartuje pravdepodobne spinačka  image upload no limit
image upload no limit

inak uz ked pises o elektrikarovi neporadis nejakeho zhanam dobreho uz roky :)))
 inak uz ked pises o elektrikarovi neporadis nejakeho zhanam dobreho uz roky :)))