... všetko o BMW ...
bjukemen napísal:ja to prave nastavujem ale cim viac priklepavam hlavu ku kabine tak tym plynulejsie idu otacky dolu ziadne zastavenie na 1200 ani nic podobne skorej tak rychlejsie padnu dole ale motor sa nehada.. ked jemne klepnem od kabiny tak to uz ani nenastartuje..
a to mam narobene rysky po pol milimetri..podla nich to zaklepavam
starynovy napísal:Pre každého kto ma z TDSa línou lemru lemravou a ochcáfky f tdíčku pyčo mu dávajú záhul, no nemá prístup k diagnostike. Rovnako mňa k tomu dohnal stret s O2 1.9TDI, pravdepodobne 96kW PD, ked ma vypálila hore kopcom v dvojprude ... [/b]
mam e34 525 tds a mam snou problen nestabilny vykon ked zabere turbo pri 2000 tak pri 2200 ho vypne teda ako keby vyplo lebo turbo tlaci stale ale ked zabere pri 3000 tak ide stale az do plnych ale len tak na 70 percent podla mna a niekedy je to uplne hluche ....a obcas mi zakolisu otacky ale to za par sekun v pohode inac starty super ci teple alebo studene a niekedy pomaly padnu otacky .... dik budem moc vdacny .....inac na 4 rychlosti ide najlepsie ale az od tych 2500 vtedy dupe dobre ...ale iba 4 niekedy mi pride akoby dobre neroztocilo turbo ....