sice mám E70 ale tiež mi odišla pri 170000 aj s malým príbehom..Rakúsko / niekde v kopcoch okolo Villachu/ okolo nič, žiadne mesto, dedina.., cestujeme do Talianska s manželkou a 2 deťmi, plné auto, piatok poobede, vonku snáď 35 stupňov, odrazu nejde klíma. Zastavil som na nejakom odpočívadle, spotený až po uši, pozerám- roztrhnutý remeň. Celkom bez očakávania som dal do idrive najbližší BMW servis...ukázalo mi to nejaké 2 kilometre...pozerám okolo, všade kopce, skaly, to nie je možné. Tak som pozrel v mobile a to isté, tak teda poďme, uvidíme, čo bude a ozaj- odrazu sa z ničoho nič objavila dedinka, snáď 10 domov a BMW servis. Bolo piatok, okolo 16.00, v servise sa pýtajú, či som objednaný :-) po vysvetlení technik hovorí-OK, za hodinu to máte hotové-vtf ?!
Pomotali sme sa, za necelú hodinu prichádzame späť, auto stále na parkovisku, dpc oni ešte ani nezačali?? Idem nasratý dnu a technik ma víta, že to je hotové a teraz to príde- za necelú hodinu na horúcom motore vymenili remenicu kľukovky a oba remene, cena tomu síce zodpovedala, ale hlavné bolo, že sme mohli pokračovať aj s funkčnou klímou ďalej. Bol by som zvedavý, ako by som dopadol u nás...
A to mi ešte chcel vrátiť starú remenicu, ešte vtedy bola horúca. Tak by som im chcel dať zahrať skladbu cti