... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, SmartBastard

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
marius210
Autor témy
Auto: e53 3,0d
Kraj: Prešovský

remenica kľukového hriadeľa

Pondelok, 18. Apríla 2016, 05:38

čaute vlastním e53, 3,0d.

Včera mi odišla remenica, hľadal som po nete tak original má isť od firmy corteco. Sú aj lacnejšie náhrady, tak by ma zaujímalo, či z Vás niekto dal aj náhradu alebo nie napr. od febi

TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Re: remenica kľukového hriadeľa

Pondelok, 18. Apríla 2016, 06:53

Daj corteco.....
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

marius210
Autor témy

Pondelok, 18. Apríla 2016, 09:42

tak pôjdem do originálu lebo na iných fórach takisto neodporúčajú náhradu že skoro odíde. A je to pravda že na 3 litroch často odchádzajú remenice?

undy
Auto: Xxxxxx
Kraj: Zahraničie

Pondelok, 9. Mája 2016, 07:31

sice mám E70 ale tiež mi odišla pri 170000 aj s malým príbehom..Rakúsko / niekde v kopcoch okolo Villachu/ okolo nič, žiadne mesto, dedina.., cestujeme do Talianska s manželkou a 2 deťmi, plné auto, piatok poobede, vonku snáď 35 stupňov, odrazu nejde klíma. Zastavil som na nejakom odpočívadle, spotený až po uši, pozerám- roztrhnutý remeň. Celkom bez očakávania som dal do idrive najbližší BMW servis...ukázalo mi to nejaké 2 kilometre...pozerám okolo, všade kopce, skaly, to nie je možné. Tak som pozrel v mobile a to isté, tak teda poďme, uvidíme, čo bude a ozaj- odrazu sa z ničoho nič objavila dedinka, snáď 10 domov a BMW servis. Bolo piatok, okolo 16.00, v servise sa pýtajú, či som objednaný :-) po vysvetlení technik hovorí-OK, za hodinu to máte hotové-vtf ?!
Pomotali sme sa, za necelú hodinu prichádzame späť, auto stále na parkovisku, dpc oni ešte ani nezačali?? Idem nasratý dnu a technik ma víta, že to je hotové a teraz to príde- za necelú hodinu na horúcom motore vymenili remenicu kľukovky a oba remene, cena tomu síce zodpovedala, ale hlavné bolo, že sme mohli pokračovať aj s funkčnou klímou ďalej. Bol by som zvedavý, ako by som dopadol u nás...

A to mi ešte chcel vrátiť starú remenicu, ešte vtedy bola horúca. Tak by som im chcel dať zahrať skladbu cti :-({|=

marius210
Autor témy

Pondelok, 16. Mája 2016, 07:33

zaujímave :) no mňa to stálo 2 dni a to preto, že sa objednal zlý remeň. Skús aby ti odišla u nás alebo v dedinke po blízku :) Ideš vlakom domov.

sebastian33

Pondelok, 16. Mája 2016, 10:31

tak toto je fakt zaujímavé.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný