... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
M3driver napísal:Jj,100RM má,a spomenul som tých čo sem chodia,to bol okamžitý nápad,som teraz na mobile a nechce sa mi prácne robiť revíziu topic.Aj Bretajun sa tu ukáže,to vieš, tá potvora nemecká všetko schováva.myslim ze 100RM tu uz ma svoj topic. ale zabudol si na M3maniac-a. to bude pocta take auticko tu mat (nie ze by ostatne neboli, ale tak...)
kosh napísal:Ok no. Zkusím něco zplácat. Ale bude to česky :)
100RM napísal:Vieš, v poslednej dobe sa komentáre k predstavovanému autu tak nejako rozvetvovali že zrazu to bol pokec o úplne inom aute na niekolkých stranách, je potreba nájsť nejaký rozumný kompromis, trebárs obmedziť počet vstupov na jeden, od každého užívateľa, ale to je na adminochTss...s Cestinou si mozes vies co... "Slunce v duši"
Musim na pribehu aj fotkach trochu popracovat, okrem toho auto este zdaleka neni v "publikovatelnom" stave.
Trosku ma mrzi aj to zamknutie klubovych aut, ked k tomu nevidim komentare, trosku to pre mna straca zmysel...
matal napísal:Aj tu druhú 6 si mohol dať, to Mko chcem vidieť naživo, dohodneme sa na návšteveTak jsem Vám tam dal svoji M6ku, nebudu tam dávat to, co znáte všichni..
Oldman napísal:Aj tu druhú 6 si mohol dať, to Mko chcem vidieť naživo, dohodneme sa na návštevea mohol by si sa rozpísať v porovnaní s iným autom ktoré poznáš, je to Mko, tak si zaslúži pár slov naviac