... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

reklamne predmety bmwklub.sk

cmulo
Autor témy
Auto: e36
Kraj: Prešovský

Re: BMW 323i obcas zly start a slaby vykon

Streda, 30. Marca 2016, 20:36

Caute, tak po dlhsiom case mam nejaky update.
Vymenene mam obydva senzori, rozdiel ziadny senzor na vacke som vymenil s kamosom z 330ci a rozdiel ziadny nieje, dal som siemens -VDO do sania a zmena ziadna.
Ked pridavam zo spodku CCA do 2500 mi motor aj bucha(asi od vanosu) takze mam uz tesnenie na vanos na stole a cez vykend sa do toho pustim.
Nejake napady co by to mohol byt?
Diagnostika mi ukazala vahu vzduchu(ale skusal som vymenit s kamosom co ma 325i a zmena ziadna)
Dik za rady

cmulo
Autor témy

Sobota, 2. Apríla 2016, 15:46

Vanos kruzky nove, zmena ziadna, ja uz neviem co to moze robit.
Skusim popisat problem este raz, auto stratilo vykon, ked stlacim podlahu auto PRI akceleracii trasie, ked pridavam plyn pomali tak je to OK, takisto ked idem 50tkou v 4ke a stlacim plyn aj jemne znovu to trasie povacsine po 3000-3500 sa to trasenie vyrazne zmensi ale stale tam je. Vykon je slaby ked to trasie, nejake napady???
Dik

cmulo
Autor témy

Sobota, 16. Apríla 2016, 23:42

Caute, update - kedze vanos pretesneny, senzor na sani vymeneni je to lepsie o dost, teraz to zalezi uz cisto na starte- ked je zly tak ide zle ho zadrhava, pomalsia acceleracia (lepsia ako bola) ale stale to neni ono, asi 99% nakopne dobre za studena, a potom nasledne aute je v pohode cize mi to pride ze je to zavisle na starte. Ale ked napr idem do obchodu a vratim sa, auto je zohriate, uz dlho startuje a ide zle. nejake skusenosti? skusit este vymenit senzor kluky za siemens (cca 80-90e)?

cmulo
Autor témy

Piatok, 6. Mája 2016, 20:35

Auto predane, problem sa nevyriesil LOCK!

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 7 neregistrovaných