Takže problem meno Hrdza sa začal riešiť. po dlhom uvažovani som sa rozhodol že sa vyseriem na striekanie a gitovanie starych zhrdzavenych dveri a pokrceneho blatnika a kupia sa nove nepoškodene nehrdzave. na nete vybehol strieborny kombik v titansilber farbe s povodnou farbou a hlavne nehrdzavy a tak nebolo o čom. cenovka dvere komplet+vypln a predny blatnik 230e+postovne. nie malo ale su uplne bez bodky hrdze
Jedno vam ale poviem že moja predstava že to budem mat do hodinky hotove ma poriadne ojebala. cca mi to trvalo celu sobotu lebo som to robil sam a nasadit tie dvere s vyplnou tak aby pasovali tak to teda bol boj ....
](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)
pri tejto prilezitosti som porobil par fotiek starych dveri a blatnika plus foto novych veci. a takisto som si vyrobil splitter na predny blatnik
Samozrejme robota nieje na 100percent. klucku z povodnych dveri nevie ani za boha dat dole pretože sa mi tam urval zavit. takže budem to musiet dat priestriekat . takisto musim ešte prehodit spatne zrkadlo lebo tieto nove dvere z buracky nemaju ani len knoflik na ovladanie spatneho...
Kupil som aj čiernu lesklu foliu takže cez vikend budem pracovat na vonkajšich lištach ramoch okien .

- 13335476_10207664042251622_1367931719_n.jpg (66.22 KiB) 3264 zobrazení