... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
upir156 napísal:Mne radí úplne hladko aj S réžime, možno by mu stačilo vymazať adaptácie a uvidí, ako sa bude naďalej správať.
Miloš_330i napísal:To je celkom neskoro... Prva vymena oleja by mala byt okolo 120 tis km, max 140 tis km. Potom sa uz neodporuca menit, lebo prevodovka by nemusela dobre reagovat na vymenu oleja a nechava sa povodna napln. Keby si bol na vymene v Jihlave, tak ti spravia aj kompletnu diagnostiku. Ked to napichnes at aj hlasi nejaky problem?
Adio122 napísal:
Myslis ze ten reset moze pomoct ? A mozem si to spravit ja sam doma dako ci treba na to mechanika ?...Som docela novacik v tychto veciach ale ake take zaklady mam.
Adio122 napísal:Tak ono ked idem normalne to nieje ani citit...kebyze to neskusam ani to nezistim ale co som dostal rady tak ze slabucko plyn v nizkych otackach a preradit a vtedy ked trhne ma problem prevodovka no praveze v nizkych otackach nic...a robí to iba medzi z 2 na 3. Skusim s tym behnut na diagnostiku a skusim sa spytat technika co by to mohlo byt...Snad nebude treba robit repas prevodovky...teraz som to auto kupil a vrazit don minimalne 2000 by ma nepotesilo...