Zdravím páni
Už dlhšie sledujem bmwklub,a vždy ked som niečo potreboval,tak som to tu našiel,ale kedže nastal čas na výmenu mojej E60,tak by som vás poprosil o radu ohľadom GT-čka.
Jedná sa konkrétne o tento kusok:https://bmw-rad-5-gt.autobazar.eu/530d-xdrive-gt-id8564453.html
Pozrel som,teda skontroloval auto podla Seka,tiež Ko,takisto aj dekodoval na bmw.win a vyzerá to vsetko ok,ale čo ma trocha zarazilo,je servisná knižka,ktorá je takisto odfotená,a chýba tam posledný záznam o servise,kedže som s dotyčným predajcom volal,a uistil ma,že servis bol robený,že ma doklad,teda fakturu.
A tu sa pýtam,kedze je to auto kupované na SK,nemalo by mať bezplatný základný servis do 100 000 km už pri kupe?A taktiež,tretí záznam je z Bayern Partner Zvolen,a nie som si istý,či patria medzi autorizovany servis,či je to tak,že ked odobrali Tempusu statut autorizovaného predajcu a servisu,tak automaticky padá servis na zakupené vozidla u nich?
Takisto,mám otázky ohľadom spoľahlivosti GT-čok.Niečo som prečítal,ale k tomu by mohli mat slovo hlavne užívatelia Darken26,Gabikh a PrevlecenejVlk

,ale samozrejme aj další,ktoý sa v tom vyznaju a vedia o problemových stránkach auta.
Popripade,poradte slušnu F07,F01 alebo F10.Moj cenovy strop je 30 000 eur,ak ked najradšej by som bol za F07,podla mojho názoru je to auto ktoré ocím a využijem najviac,ci už na dialnici,kedže posobim v zahraničí,alebo na pracovné stretnutia,alebo na dovolenky s rodinou

..
Inak ešte v skratke,čo sa týka výbavy,nie som náročný,stačí mi len výhrev,navi,Logic7,tempomat..ostatné vymoženosti su pre mna akosi zbytočné,aj ked netvrdím,žeby som to nevyužil.
Vdaka za názory.
PS:Snád som vás nikoho neunudil svojimi otázkami..