hmm dnes som menil kolesa...mieco mi na naprave stale bucha....a zistil som ze predne tycky stabika su v rici....naposledy som so predu daval ruville...vydrzali 2,5roka...predtym som mal meyle a tie vydrzali 3 roky ...hmm takze niekto nejaky typ? hmm teraz neviem co mam povedat na taky lemforder lebo, co mam silentbloky na ramenach zadnej napravy tak su total popraskane zrele tak na vymenu a to maju cca 2 roky co tooo?
tak som kupil tycky stabilizatorov... len si teraz neviem spomenut ze ked som menil zadne ci boli z hliniku...lebo tieto lemfordery su a zasa raz ma lemforder zbrusene teda vyfrezovane cislo ...
hadam lemforder co to vydrzi, napchal som ho vsade kde sa len dalo na mojom aute ..vacsinou pocujes na lemforder chvalu, no niekedy sa najdu aj pripady kde im to vydrzi tolko ako daky topran.
origo jsou hliníkové - koupil sis to samé, co by si dostal v BMW, jen s vyfrézovaným logem/číslem taky jsem si teď koupil středící ložisko do kardanu od LMI a vyfrézováno číslo podle fotek originálu
STK sa blizi a tak som dnes robil cely den udrzbu brzd. Pekne som ich precistil, namazal, zosteloval... Predne platnicky su uz cca tretinove a to maju tak 30-40tis km...ale este nejaky ten rocik potiahnu... :)
konecne prahy hotove - vyvarene, osetrene proti hrdzi, vytmelene, prelakovane body 950 ... este dovnutra nastriekam sprej na dutiny, zospodu bitumen, nahodim plastove prahy a zima moze zacat