... všetko o BMW ...
starynovy napísal:Nazdar:a vieš aj čísla tých väčších špičiek vstrekov akurát ich musím meniť tak by som tam dal rovno tieNahodou tato M47 je na zvysenie idealna, tomu cerpadlu to na zivote neuberie, vysere sa rovnako casom. Nemat z toho takych 130kW je hriech, navyse sa do toho robia vacsie spicky vstrekov takze to ide aj pekne bez dymu. Druha vec, da sa bezproblemovo znizit spotrebia o 1.5-2L, je tam strasne zmrsena mapa predvstreku zamerana na emisie kedze sa to snazi splnat EURO 4 ale ten motor je uz z natury pekny smrad tak ho takto "dojebali", sice splna ale za aku cenu..![]()
Ten kto robil ten remap tam nieco pokazil no.. daj to inde a budes spokojny.
starynovy napísal:. No pokiaľ sa nemýlim tak origo tam je DLLA 145 P748 6x0.152mm cena ks 50€ ak vieš čísla tých väčších špičiek tak daj vedieťNo lacne niesu, a bez remapu to zmysel nema.. bude to dymit. Original spicky som ale nedavno robil clenovi FENON a drahe neboli.. az ma to prekvapilo.
Felci napísal:A ešte teda otázka komu by si to doporučoval dať čipnuť ? Kto by z toho dokázal dať tých 130 kw ?Pri tom čísle mi aj srdce podskočilo
![]()
Donuzo z D-racing, šikovný chalanisko, bol som tiež u nehoAle je od Piešťan...
Felci napísal:
Nech je aj z Marsu pokiaľ to spraví dobre tak mi to je jedno. Veď auto sa čipuje len raz ,,, pokiaľ je to spravené dobre čo nieje môj prípad![]()
![]()
nadro napísal:pri tvojom aute a 130kw Ti dá VP rýchlo zbohom
Felci napísal:
A prečo potom písal típek že to to čerpadlo znesie ? Podla teba radšej len nechať na pôvodnom výkone a voziť sa ?
nadro napísal:Keď chip tak jemný v Tvojom prípade tak najviac do 115kw. Po tejto hodnote je to už na hubu pre staré VP. Keby bolo nové tak nepoviem.
Radšej sa voz a nešpekuluj a keď Ti bude málo výkonu tak kúp niečo silnejšie.