... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, b0ris, barabas, alfi666
dalo napísal:najlepsie by bolo keby poznas nejaky dobry servis v okoli Trencina, to mame najblizsie..praveze ma pavucinu, keby to je len dobka tak to neriesim
phelps napísal:
pavucina? to treba vymenit co najskor aby sa este nezvacsila a aby sa nejake nestastie nestalo.
Puppi napísal:
tiez som riesil a hladal kde to dat urobit a ako a co. A nakoniec to bolo take jednoduche ze som sa az sam cudoval. Stacilo auto vziat do hornetu a vybavene. Presne ti povedia ci vymenit ci sa to oplati opravit, kolko by to stalo no proste vsetko. Cize ak mas fakt cas ist do tn tak skus zbehnut tam za to nic nedas.
dalo napísal:
A oni vymenu celneho skla (teda ak to bude potrebne uplne vymenit) robia aj na pockanie?
Puppi napísal:zalezi co si ty od toho "na pockanie" slubujes.. vies.. Ale ponukaju 24 hodinovu garanciu zasklenia, cize tam je fajn ze mas istotu, ze nemusis dva tri tyzdne cakat len na sklo
Asaf napísal:cize netreba s tym nejako riskovat a pustat sa do pasty hej? ty mas s tym nejake skusenosti?
rom1an napísal:
povies mi kto s prasknutym sklom nema skusenost? ja myslim ze tym si snad presiel uz kazdy, nie? ale co sa tyka pasty tak s tym skusenost osobne nemam ale znamy ano. Ten si to tak urobil a po par mesiacoch prasklina na tom istom mieste, deja vu... ja som siel dnes to dat do ruk ludi co vedia co s tym.
rom1an napísal:povies mi kto s prasknutym sklom nema skusenost? ja myslim ze tym si snad presiel uz kazdy, nie? ale co sa tyka pasty tak s tym skusenost osobne nemam ale znamy ano. Ten si to tak urobil a po par mesiacoch prasklina na tom istom mieste, deja vu... ja som siel dnes to dat do ruk ludi co vedia co s tym.
Spojler napísal:v TN? to ked si v meste tak ani nemusis hladat servis ktory sa sklam venuje pomaly az v poslednom rade to mozes rovno dat vymenit firme co sa len cisto sklam venuje, to by bolo vhodnejsie nie?