... všetko o BMW ...

), to bude tak 5-7 tisic ojro a to mam na mysli normalnu dielnu, nie bmw servis
  ), to bude tak 5-7 tisic ojro a to mam na mysli normalnu dielnu, nie bmw servis  
 osobne si ale viem za tie prachy predstaviť iné cabrio, nie taku staru herku, co ti stejne po vyvarení do 5 rokov zhnije
  osobne si ale viem za tie prachy predstaviť iné cabrio, nie taku staru herku, co ti stejne po vyvarení do 5 rokov zhnije   pripadne ako som pisal, doviezť si zo zahranicia nieco tip-top v pôvodnom stave, ak to uz raz bude rezané a vyvarované, uz to nebude ziaden cuker, cukrik ani excelentny stav
 pripadne ako som pisal, doviezť si zo zahranicia nieco tip-top v pôvodnom stave, ak to uz raz bude rezané a vyvarované, uz to nebude ziaden cuker, cukrik ani excelentny stav  

. Neslubujem ti ze sa pustim do celeho auta, a urcite ti nedam dokopy vsetko, ale s niektorymi vecami ti iste budem vediet pomoct.
 . Neslubujem ti ze sa pustim do celeho auta, a urcite ti nedam dokopy vsetko, ale s niektorymi vecami ti iste budem vediet pomoct.
 . Vela ludi ma tie auta v srdciach tak nech vrazaju ked chcu. Ja som tiez vela v trickach utopil a nemrzi ma to. Kazdopadne mas pravdu aj nemas. Nikto sme to auto nevideli. Moze to stat 10, a moze to stat 2 litre. co je realnejsie z uz spominaneho odhadu. A hlavne sa tu bavime o cabriu, ktore normalny clovek nejazdi po soli a po snehu, vylesti kazdy vikend a chodi s tym na vylety a na zmrzlinu a nie je ani nezvycajne ze to ma 1 na prvom mieste pocitadla kilometrov aj pri tom veku. Takze s tou hrdzou by som to tiez nevidel tragicky. Ani s tym polcasom rozpadu 5 rokov..
. Vela ludi ma tie auta v srdciach tak nech vrazaju ked chcu. Ja som tiez vela v trickach utopil a nemrzi ma to. Kazdopadne mas pravdu aj nemas. Nikto sme to auto nevideli. Moze to stat 10, a moze to stat 2 litre. co je realnejsie z uz spominaneho odhadu. A hlavne sa tu bavime o cabriu, ktore normalny clovek nejazdi po soli a po snehu, vylesti kazdy vikend a chodi s tym na vylety a na zmrzlinu a nie je ani nezvycajne ze to ma 1 na prvom mieste pocitadla kilometrov aj pri tom veku. Takze s tou hrdzou by som to tiez nevidel tragicky. Ani s tym polcasom rozpadu 5 rokov.. 

Stuttgart napísal:Kto mi vysvetli tuto logiku? Sukromny mechanik s vybavenou dielnou odmietne pracu za 25 euro na hodinu ciste naruku (celkovy volumen prace 4-tisic euro) z dvoch dovodov: 1. za 25 euro nikto auto robit nebude a 2. neprijatelna podmienka, ze pri prevzati hotoveho auta vyplatim polovicu dohodnutej ceny, auto dam v odbornom servise hned v ten den skontrolovat na kvalitu prevedenych prac a ked kontrola dopadne dobre, tak dostane ten mechanik okamzite vyplateny zbytok sumy. Preco je takato podmienka neprijatelna a preco je 25 euro na hodinu netto nizka cena, ked 25 euro/h. ciste je vyzsi zarobok ako ma poslanec v parlamente ?
peter