Štvrtok, 6. Októbra 2016, 14:03
Čaute, mám podobný problém, vopred upozorňujem že moje automechanicke znalosti sú menej než nulové.
Pár mesiacov dozadu mi postupne odišiel kľúč s rovnakými príznakmi - prvá poloha všetko ok zapla sa elektrika, rádio, pozhasinali kontrolky - ale keď som chcel naštartovať nič, ticho, iba zhaslo a znova zaplo rádio (menene, nie origo). Keď to spravilo prvý krát na druhý pokus nabehlo, pár dní na to to isté ale naskocilo až na nejaký 6.-7. pokus. Takto sa to stupňovalo až to raz v servise po výmene čapov nenaskocilo vôbec. Odpozorovali sme vtedy s mechanikom jemné cvaknutie pod kapotou niekde vľavo hore (fakt sorry za takúto imformaciu) po otoceni kľúčom do prvej polohy. Napichol to na nejakú diagnostiku, písalo to že imobilizér. Priniesol som z domu druhý kľúč, naskocilo hneď na prvý pokus a fungovalo až doteraz. Žiaľ bol som tak hlúpy že som vtedy nefunkčný kľúč neriešil aa jazdil s druhym. Minulý týždeň opat rovnaký problem akurát nie postupne ale z ničoho nič neštartuje vôbec, takže auto stojí mŕtve na dvore. Deň pred tym som posuval auto pár metrov, štartovalo ale dlhšie než zvyčajne. Baterka je nová nemá ani mesiac. Poslal som teda prvý kľúč do GSM servisu v BB kde ho otvorili a prepajkovali imo. Nepomohlo. Máte niekto tušenie čo by to mohlo byť resp. na čo sa mám pripraviť? Vopred diky a neukrizujte ma prosím.
Edit
P.S. Veľmi by som ocenil kontakt/odporúčania na šikovného mechanika z Malaciek a okolia. Dik