... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

mmracing.sk

Mircelo
Autor témy
Auto: BMW X1 20d xDrive
Kraj: Žilinský

Problem s iDrive pri nahravani nových máp 2016

Štvrtok, 7. Apríla 2016, 07:45

Zdravím

Rád by som Vás poprosil o radu.
:arrow: Som majiteľom BMW X1 (11/2010). Je to moje prvé bmw a robí zatiaľ radosť (teda až doteraz). Riešil som problémy s rozvodmi cez autorizovaný servis a odrazu som si dal nahrať nové mapy do navigácie (pôvodne som mal 2010 a teraz nahadzujú 2016). Problém ale je, že sa im to nedarí a systém im vyhadzuje chybu. Teda okrem navigácie prestal tým pádom fungovať celý stredový displej a zrejme nefunguje asi ani nič čo má niečo spoločné s iDrive-om. Podľa posledných info sa na to pripájajú on-line z nemecka, ale tiež sa im to nedarí zatiaľ rozbehnúť... (už to riešia 4. deň)
Pobehal som dáke témy tu na fóre ale odpovede na svoje otázky som nenašiel. Takže...
:?: OTÁZKA 1: Keď mi vrátia auto, je dáka možnosť ako si skontrolovať či je iDrive plne funkčný? (lebo v servise mi povedali, že riešia iba mapy a nenesú zodpovednosť za celý iDrive. Teda do neho nešahaju a mal by fungovať po starom, čo čo sa mi moc nezdá, keďže 4 dni riešia problém s rozbehnutím systému - teda podľa ich slov iba navigácie).
:?: OTÁZKA 2: už ste sa tu niekto stretli s podobným problémov v autorizovanom servise? Ak áno ako ste to riešili...

Vopred ďakujem za odpovede....

Užívateľov profilový obrázok
kompre
Auto: ex E90 325i
Kraj: Žilinský

Re: Problem s iDrive pri nahravani nových máp 2016

Štvrtok, 7. Apríla 2016, 15:23

nejak mlzia a nieco dokurvili, nenechaj sa odbit, zodpovednost je na nich, update map v CIC je relativne bezproblemova zalezitost a trva hodku, samozrejme moze sa pri nom stat cokolvek, ale preto si si za tu sluzbu zaplatil v autorizaku, aby vsetko prebehlo hladko a ked nie, uz je to len na tom, aby si mal kuraz a povedal im narovinu ze to dojebali, nech to na ich naklady vyriesia k tvojej spokonosti.

Užívateľov profilový obrázok
jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Re: Problem s iDrive pri nahravani nových máp 2016

Pondelok, 11. Apríla 2016, 07:02

uz som sa stretol, ze pri zle vlozenom FSC kode navigacia rozbila fsc certifikat a ten nasledne trebalo ziadat od matky v nemecku. co viem, vedia to riesit v ziline a asi len tam, aj v mnichove im to nie prilis ide.
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 19 neregistrovaných