... všetko o BMW ...
Pilifo napísal:Väčšinou kolísanie otáčok spôsobuje hydromenič na odchode, prípadne to v ojedinelých prípadoch môže byť vadnými vstrekmi. Toto mi potvrdil mechanik v ZF Pakra v Jihlave.
U teba to skôr vyzerá na ten hydromenič. U mňa sa to prejavovalo tak, že veľmi mierne mi kolísali otáčky na voľnobehu a sporadicky mi začali kolísať otáčky pri preraďovaní. No a samozrejme sa to postupne zhoršovalo, takže bolo jasné, že ho bude nutné vymeniť.
imhotep73 napísal:Keď už sme pri tejto téme porosím Vás o radu. Tento rok chcem vymeniť aj ja olej v prevodovke a mám z toho trošku obavy. Určite chcem originálny olej len neviem kde to mám dať urobiť. Najradšej by som šiel do Pakry Jihlava ale je to trošku odruky. Ale to mi až tak nevadí. Tam to robia údajne aj z preplachom. (A cena je takmer rovnaká ako tu kde som sa v okolí pýtal, lenže tu bez preplachu). Je dobré dať ten preplach alebo je to zbytočnosť, alebo dokonca som už počul aj názor, že to môže uškodiť. Viete mi povedať skúsený názor. Tu na východe som nenašiel nikoho kto to z preplachom robí. A v BMW-KE mi zabili cenu že 800 e.