... všetko o BMW ...
TT-SIMIK napísal:Takto sme to dali dole z 535d,vypadnute a remen sedel na hladkej casti remenice,co je pod tou castou co vypadla a auto fungovalo,akurat obcas piskal remen!!!!Proste remen sa vyzul z toho rebrovania,rebrovanie padlo na dekel a remen zostal na remenici....
TT-SIMIK napísal:Do roku 9/2004 bol remen aj z kladku 4PK863,od toho roku elastic remen 4PK830.....skontroluj ci mas ok dlzku....
vanco napísal:Ahojte majstri,nechcem zakladat novu temu a dufam autor povodnej sa nenahneva ze mu sem pisem no moj problem je ze po vymene klinoveho remena na klime mi zacal kompresor vydavat hrkotavy zvuk.Menili mi to v servise,problem je ze pred vymenou isiel kompresor bez hrkotania a roznych pazvukov.Mam E60 530D rv 2/2005,230000km.Remen mi dali Continetal,ked som im to reklamoval povedali mi ze si musim kupit novy kompresor lebo ten stary ma uz co to zasebou,oska ma volu a novy remen ho taha.Preto vydava taky zvuk,je to možné?Lebo mne sa to zda ako niaky ojeb na mna,ze ked tam davali ten remen tak to niako pokazili ohli alebo neviem co.Stretol sa uz niekto s takym problemom?Dakujem