... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

mmracing.sk

Pietro318i
Autor témy
Auto: BMW E46 330d 135kw
Kraj: Košický

Unik chladiacej kvapaliny !!!

Sobota, 26. Marca 2016, 09:56

Ahojte , :wink:

Zobrazila sa mi kontrolka ktora svieti pri nedostatku chladiacej kvapaliny tak som ju dolial a o den opat som dolieval asi 0,8L .Hladal som pricinu a pozeram gumena hadica co ide do motora sa spaja s hadicou vacsieho priemeru takou spojkou a spodna bola povysunuta chcel som ju dotlacit ale zistil som ze ta spojka je prasknuta a ze sa spodna hadica neda nasadit tak sme tam dali docastne valcek ktory vsak nemal nakonci take vyvyseninky ako spojka takze pri predbiehani mi vyskocila spodna hadica z neho kedze boli autodiely vcera zavrete pomaly som dosiel k hornbachu a kupil taku mosadznu spojku s zarezmi drzi ale bojim sa mu pridat ze to vystreli urcite mal by tam byt originalny kus .

Prosim Vas viete mi poradit ci to kupim v Tempuse alebo aj na ds auto alebo ci tam mam nechat tu mosadznu z hornbachu na hadice toho sa bojim lebo original mal jednu stranu s uzsim priemerom a druhu s vacsim a bol tam asi znizeny prietok kovovou vyplnou vo vnutri.. a este ta jedna strana tej umelej spojky nemala na konci tu vyvyseninu asi aby sa hadica nezosmykla bolo to tam ako keby casom ohlodane... #-o
EX Mazda 323F 66kw
EX Honda Civic 74kw
EX BMW E46 318i 105kw
EX BMW E46 330d 135kw
EX BMW E46 330xd 135kw
EX VW Passat 81kw
Now BMW E46 330d 135kw ;-)

Užívateľov profilový obrázok
sandrito
Auto: BMW e61 530d LCi
Kraj: Prešovský

Re: Unik chladiacej kvapaliny !!!

Sobota, 26. Marca 2016, 10:49

Včera keď si sem zavesil ten problém som ti písal, že kukni hadice, ale než som stihol odoslať si tému vymazal.... Daj origo. Hadica + spona stojí pár e a máš istotu. Podľa mňa by vydržala aj tá spona čo si písal, ale istota je istota navyše moc fušovania sa nevypláca a s chladením nie sú žarty... [-X Kupiš to aj tuná cez e-shop, alebo aj v BMW predajni.
Ex:Fiat Punto
Ex:Suzuki Swift
EX:Pugeot 208
VW Passat R6 SFI 4motion
BMW e46 320d
BMW e61 530xd
http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-au ... 96153.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Pietro318i
Autor témy
Auto: BMW E46 330d 135kw
Kraj: Košický

Re: Unik chladiacej kvapaliny !!!

Sobota, 26. Marca 2016, 12:51

sandrito napísal:
Včera keď si sem zavesil ten problém som ti písal, že kukni hadice, ale než som stihol odoslať si tému vymazal.... Daj origo. Hadica + spona stojí pár e a máš istotu. Podľa mňa by vydržala aj tá spona čo si písal, ale istota je istota navyše moc fušovania sa nevypláca a s chladením nie sú žarty... [-X Kupiš to aj tuná cez e-shop, alebo aj v BMW predajni.

Mozno to bol kamos Piotro alebo mal niekto podobny problem.... tu umelu spojku maju iba v BMW ta dufam ze v utorok to poriesim lebo bola tam mlada pani co ju nevedela najst :smile: ale diky za nazor
EX Mazda 323F 66kw
EX Honda Civic 74kw
EX BMW E46 318i 105kw
EX BMW E46 330d 135kw
EX BMW E46 330xd 135kw
EX VW Passat 81kw
Now BMW E46 330d 135kw ;-)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní