... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
 OTÁZKA - može byt preskocena retaz ??? ale kurva co to je
 OTÁZKA - može byt preskocena retaz ??? ale kurva co to je  už ma s toho jebne motor ide tichučko pekne aj do otacok len spotreba tak 10 - 18 l mesto a to jazdim ako v papučkach inac rucicka spotreby lieta furt nadoraz auto ma nabehane 180 000 a v motore nic nehrka ani neklepe fakt ide ani ho nepočut už ho chcem predat ale v takom stave budem rád ked ho darujem
 už ma s toho jebne motor ide tichučko pekne aj do otacok len spotreba tak 10 - 18 l mesto a to jazdim ako v papučkach inac rucicka spotreby lieta furt nadoraz auto ma nabehane 180 000 a v motore nic nehrka ani neklepe fakt ide ani ho nepočut už ho chcem predat ale v takom stave budem rád ked ho darujem   a niekto dar príme
 a niekto dar príme  
 ale aj po výmene nic nepomaha idem po sviatkoch znova na diagnostiku tak uvidim co a ako ale už som zo zufalstva vymenil aj cidla vacky obe ale fuar to zle chyta a spotreba 14-18 L po meste ale ak ides na dialnicu a das tempomat tak to klesne na 7-8 staci trochu ofuknut plynový pedal a spotreba leti rucicka na max. a ked prepnem na plyn presnejsie  samo sa prepne tak klesa dojazd na pc  a rucicka benzinu doslova pada ked to bolo ok tak dojazd stupal a rucicka benzinu ukazovatel stal na mieste ved tak ako to ma byt logika
 ale aj po výmene nic nepomaha idem po sviatkoch znova na diagnostiku tak uvidim co a ako ale už som zo zufalstva vymenil aj cidla vacky obe ale fuar to zle chyta a spotreba 14-18 L po meste ale ak ides na dialnicu a das tempomat tak to klesne na 7-8 staci trochu ofuknut plynový pedal a spotreba leti rucicka na max. a ked prepnem na plyn presnejsie  samo sa prepne tak klesa dojazd na pc  a rucicka benzinu doslova pada ked to bolo ok tak dojazd stupal a rucicka benzinu ukazovatel stal na mieste ved tak ako to ma byt logika  vcul secko na pi....
 vcul secko na pi.... alebo akýsi selenoid ci co _???_
 alebo akýsi selenoid ci co _???_
 a stale svieti ten trojuholnik medzi budíkom
 a stale svieti ten trojuholnik medzi budíkom