... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
voMacK napísal:Nevravim nic take. Len mi pride velmi zvlastne dostat zlavu na funglac 50%
mexican napísal:Zo 79k na 55k to je 30% dole, to ti na fungel auto asi nikto len tak nedá.
RudyJames napísal:Myslim, ze daju.. Ja som na blbu holu E90 LCI 318i fungel dostal 22% zlavu hned na uvod a to som bol obycajna FO kupujuca tam prve auto
A to som si ho skladal nove na objednavku, keby som bral skladovu ulozenku, tak verim, ze by dali viac
voMacK napísal:Casto maju zlavy rozne komory..najma kokocki advokati.
voMacK napísal:Casto maju zlavy rozne komory..najma kokocki advokati.
mexican napísal:Ale keď sa na to pozriem z opačnej strany a porovnám čo dostanem za cenu XY dnes a čo by som za rovnakú cenu dostal v minulosti, tak dnes asi dostanem viac.
bruno75 napísal:ja rozhodne dnes dostanem v beznych potravinach za 10€ o dost menej ako som dostal pred 8 rokmi za 300 SKK...
bruno75 napísal:
tak to neviem v akom casopriestore zijes...?!![]()
ja rozhodne dnes dostanem v beznych potravinach za 10€ o dost menej ako som dostal pred 8 rokmi za 300 SKK...
a to iste plati (nominalne) o top vybavenej 5er pred 9-10 rokmi vs. dnes (samozrejme top vybavena E60 z roku 2007-2009 je len trochu nadpriemerne vybavena F10 dnes... technologie pokrocili), vyskladat si E60 (nie M5) za viac ako 100t sa hadam ani nedalo... dnes nemas problem vyskladat za 100t pomaly aj 525d...
jedine miesto, kde za rovnake mnozstvo penazi dostanem viac tovaru je asi pumpa (1,45 €/l v 03/2012 vs 0,99 €/l dnes), ale aj to asi nie nadlho...