... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

reklamne predmety bmwklub.sk

timok
Kraj: Bratislavský

Re: Čelné sklo

Pondelok, 7. Marca 2016, 10:58

to sa predsa neda len tak z fleku povedat, co by to stalo ](*,) zalezi to aj od vybavy toto skla, ake senzory a jedno s druhym. A v druhom rade pokial je tam len dobka, tak je zbytocne ho menit, staci opravit.

Užívateľov profilový obrázok
rom1an
Auto: bmw e46
Kraj: Trnavský

Utorok, 8. Marca 2016, 11:21

Pokiaľ sa to dá opraviť, tak osobne by som sa do výmeny nejako nehrnul. Pretože výmena čelného je samozrejme drahšia ako len oprava a pritom keď to dáš opraviť tak po tej ďobke nebude ani stopy. Dobre si to rozmysli.

Ventik

Piatok, 11. Marca 2016, 11:32

pokiaľ sa to dá opraviť? akože aká veľká prasklina sa dá ešte opraviť?

timok

Pondelok, 14. Marca 2016, 14:47

vacsinou co viem, tak do dvoch centimetrov opravuju, ale pokial je pri kraji tak ani tu neopravia. Cize nejde len o velkost ale aj o to kde je ta prasklina a ci je to pavucina alebo len dierka atd, tam je toho vela co treba riesit. Ale najlepsie ti aj tak v servise alebo kde povedia ci to mozu opravit alebo ci to treba rovno menit.

osromi

Utorok, 15. Marca 2016, 08:36

ale preco napriklad neopravuju aj ostatne skla? myslim ty bocne alebo zadne? ved to by tiez cloveku usetrilo nemalo peniaze, nie?

rom1an
Auto: bmw e46

Pondelok, 21. Marca 2016, 13:19

prečo neopravujú? pretože zadné a bočné sú len jednovrstvové. A čelné sú dvoj alebo viacvrstvove prelozene este aj bezpecnostnou foliou ;)

osromi

Pondelok, 4. Apríla 2016, 13:17

cize tym padom mi z toho vychadz ze opravuju sa len viac vrstvove skla dobre to chapem? aky je tam cenovy rozdiel co sa tyka opravy a vymeny celneho skla?

kutto
Kraj: Košický

Utorok, 5. Apríla 2016, 14:52

osromi napísal:
cize tym padom mi z toho vychadz ze opravuju sa len viac vrstvove skla dobre to chapem? aky je tam cenovy rozdiel co sa tyka opravy a vymeny celneho skla?

dobre to chapes, maju na to urcite svoje dovody preco len take a preco sa nepustaju napriklad od opravy bocneho. Tam potom ide aj o to ze bocne je kalene a ze tam v podstate je mala pravdepodobnost vzniku nejakej pavuciny, pretoze ono sa pri rozbiti rozpadne ma male kusky.

osromi

Pondelok, 25. Apríla 2016, 12:19

jasne, cize to by ani nemalo zmysel to opravovat. To by mali ako puzzle by to skladat museli a to je fakt nezmysel.. a neda sa to nejako vymena riesit aj tak, ze si clovek kupi celne sklo z bazaru nejake lacne a oni mu ho tam daju?

kutto

Piatok, 6. Mája 2016, 10:38

ty si kupis sklo a oni to ho maju nasadit? si sa zblaznil? a ked bude nejaky problem tak co? vinu hodis na nich ci na sklo? ](*,)

osromi

Pondelok, 9. Mája 2016, 14:03

tak to je otazne. Ale takto by ma to vyslo asi najlacnejsie nie? asi by bolo najlepsie keby sa tam da origo sklo, len to asi v bazare len tak aj tak nezozeniem ci?

kutto

Štvrtok, 12. Mája 2016, 13:50

Ja ti to takto neviem povedat, ja som v bazare sklo nepozeral. Mozno zozenies mozno nie, ale ja by som to na tvojom mieste neriskoval naco. Radsej zajdem niekam kde mi daju aj original sklo aj mi ho namontuju a vystarane.

patricek

Piatok, 13. Mája 2016, 14:28

Osromi - vyjsť by Ťa to mohlo lacnejšie ale len na začiatku. Pochybujem, že niekto by sa dal nahovoriť na to, že ty by si si doniesol nejaké sklo z bazáru a niekto by Ti ho mal montovať. Na to ťažko nájdeš človeka. Osobne si myslím ale, že aj pre teba by bolo lepšie a výhodnejšie keby to dáš robiť niekomu, kto tam dá originál sklo aké tam má byť a namontuje ho presne tak ako sa patrí. Zaplatíš si síce za to ak nemáš poistenie, ale určite tá kvalita bude stonásobne lepšia.

osromi

Pondelok, 6. Júna 2016, 12:44

caute dlhsie som tu nebol. Ale uz to mam vybavene. Nakoniec som s tym nehazardoval a dal som to urobit do autoskla. Vyslo ma to sice o nieco viac ako keby som si kupil sklo niekde len tak, ale nelutujem. Za tie peniaze to stalo. Po vymene par dni som siel dat umyt auto nech vidim ci to dobre drzi vsetko a dolieha na seba. A v pohode, nezatekalo tak som rad, lebo toho som sa bal asi najviac

kutto

Utorok, 19. Júla 2016, 16:00

ako dlho si tam bol? mam na mysli ako dlho ti to montovali :-)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 32 neregistrovaných