... všetko o BMW ...
DRIVER1979 napísal:Ďakujem , dúfam , že z neho spravím ešte krajší .pekný kúsok,gratulujem ku kúpe a nech slúži !!!
ado06 napísal:Ďakujem , dúfam , že z neho spravím ešte krajší .
Vospolok , nechcem robiť zbytočne tému na nákupnej poradni tak to skúsim napísať sem , keď bude slabá odozva potom sa obrátim na poradňu . Ako som už písal , chcem kúpiť sedačky mal som vybraté sportsitze alcantary , ktorých link je v príbehu . Myslím , že aj bez tapacírov by to zatiaľ nebolo také tragické , no keď som videl jeden príbeh , kde boli manuálne sedačky vymenené za kožené ,elektrické ,vyhrievané a masážne .Takže k veci ,aký je postup pri takejto operácií , teda , čo sa musí spraviť aby boli funkčné ?
LOKI napísal:
napis chalanovi co si ich menil do auta a snad ti poradi ked toto on sam riesil...
ado06 napísal:Samozrejme to ma napadlo ako prvé , len chalanisko moc sem nechodí a teda neodpovedá tak , preto som sa pýtal tu v domnení , že to skúšali viacerí . Otázka - do čoho by si skorej išiel do tej alcantary či kože , manuál / elektrika? t´Tá elektrika nie je hlavný argument ale to vyhrievanie keby sa aspoň dalo nejak spraviť by bolo plus .