... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

reklamne predmety bmwklub.sk

fishbone.v
Autor témy
Auto: BMW 320D E46
Kraj: Trenčiansky

BMW e46 110kw - zvisly cap

Utorok, 8. Marca 2016, 07:02

Zakladam toto okienko, lebo som fakt nikde nenasiel temu zvisleho capu. Mam problem s "plavanim" vozidla a to dost vo hubu!!! Hladam alternativu co to moze byt. Uz neviem co vsetko som menil, aby som to poriesil a stale nic z vysledkom roboty. Menil som napriklad ramena, silentbloky, capy... Teraz sa skusim teda opytat na dalsiu vec:
Co takto vymenit zadne silentbloky vymenit za "pevne" Powerflex a vymenit zvisle capy (tie u kelesa, nie u motoru) za MEYLE HD? Mozem takymto sposobom vyriesit to "plavanie"? Original je mozno nedobry v zhladom na moznost ze sa tam vyriabilne "žvejka" od osy, tvrsi zadny silentblok tomu uplne predide a nedovoli mu sa ani hnut. Meyle HD cap je ulozen v puzdre na pevno, nema v sebe schovany gumovy silentblok ako original cap.
Alebo poradte ci ste niekto takyto problem neriesili?

Dakujem za navrhy

Fish

Užívateľov profilový obrázok
jurkyLE
Auto: Volvo XC90 + BMW X5
Kraj: Zahraničie

Re: BMW e46 110kw - zvisly cap

Utorok, 8. Marca 2016, 08:57

powerflex alebo strongflex dozadu nedavaj, bude ti to poskakovať, uz sme to tu riesili par krat
to plavanie môzu spôsobovat aj gumy, mne osobne na kazdom bmw z rozmerom gum 17 a vyssie auta plavali, najmä E36 a E46 ak tam boli 17-ky....nemas vôlu v riadení? nemas podhustene pneumatiky?
Ex Mercedes CL500
Daily Fabia RS
Mercedes SLK 320

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 10 neregistrovaných