Nazdár , tak po dlhej dobe sa zase ozývam a dávam info o stave toho mojho približovadla

prvú prevodovku som rozobral , mal som všetky tie lamelove segmenty rozobrate, mali hrubku 1.5 mm akurat jeden segment lamiel mal 2 mm,ako som to postupne rozoberal tak som opticky nič nevidel poškodené ani že by bolo niečo odlomené akurát dnes keď som to premiestňoval tak som našiel také drobné omrvinky z kovu ale z čoho to može byť nemám potuchy,ešte som neškúšal elektrické ventilky a čo som v ETK videl tak sú tam tlakové spínače oleja alebo ako to mám nazvať ,tak ma hneď napadlo že može byť tou príčinou všetkeho keď mi ani jeden stupeň nereagoval, zohnal som dve prevodovky jednu dobrú a druhú zlú ,keď som dobrú nahodil tak tá radí o dosť lepšie lenže zase mám ďalši problem keď mu stupím z miesta tak je lenivý čo predtým nebolo inak menič som nechal ten istý ,rýchlosti nešmýkaju radí to dobre aj som skušal v kopci zastaviť že či sa udrží tak sa udržal ,tej zlej prevodovke neviem zatial čo je ale nejde potočiť hriadeľou ,dúfam že mi auto vydrži do pondelka čo prejde STK nie ako minule 4 dni vydržalo