takze takto no.. kolesa nalakovane, obute, pripravene.. vonku zacalo snezit ci co to je, takze neviem ci to obujem tento tyzden
](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)
jebnute pocasie.. kazdopadne dam to sem ked uz..
kolesa niesu nic extra, su to obycajne plechace, kedze jak som pisal je to budget project, za rovnake peniaze v nijakom pripade nezozeniem take rozmery ake som potreboval, a navyse su to 18ky, a 18ky plechy som nikde u nikoho nevidel..
takto zacali svoju cestu ked som ich priniesol od kamosa (v budapesti sa rozsirovali a borci co to robia x rokov, tak museli robit pripravky, lebo 18ky nikdy nerobili, co o niecom hovori asi

)

povodne 18x8 ET46, po rozsireni 18x9.5" ET8, zadky 18x11" ET -30 (ked niekto vie inac ratat ETcko, tak nech mi to prerata, ale mam pocit ze ked sa rozsiruje do vonka tak sa tie milimetre o kolko to je rozsirene odrata od existujuceho ET, kedze sa efektivne stred disku posuva dovnutra tym padom)
dva dni som ich potom lakoval doma, takze to tak aj vyzera, ale jebat na to, troska autenticke

su tam mensie chyby, aj zvary by trebalo vygitovat aby to vyzeralo na 100%, ale mne staci aj 80% kedze su to len plechy.. povodne som chcel bielu farbu, nakoniec som vybral skoro bielu, je to najsvetlejsia siva, skoro ako spinava biela

fotene vecer o 8mej nafetovany pri dvoch lampach v garazi..

no a gumy, dve som zobral od kamosa, 205/40 nankangy vpodstate skoro nove, od augusta 2015, a dve som objednal nove na zadok 225/40, wanli, lebo presne taku istu gumu sme dokazali nastrelit a natiahla sa ked sme to skusali s kamosom (povodne mal byt nankang, ale ta sa nenatiahla), a dnes doobeda prisli, takze cely nateseny som letel do pneuservisu na operaciu: extreme tyre stretching

lenze co sa nestalo, zistili sme, ze fungel nove wanli a jazdene wanli su rozdiel a nedokazal mi to natiahnut nijak, preskakovalo to z jednej strany na druhu a tym padom to proste nebolo mozne nasponovat, keby tie gumy mozno pojazdili na nejakych uzsich diskoch par km a roztiahli bocnicu tak by to islo.. lenze kamos ma zachranil, mal "skladom" nejake skoro zjazdene continentaly, tak ze vyskusa ich, a cuduj sa svete tie sa natiahli (asi preto ze jazdenky alebo co).. kazdopadne vieme preco, ten stretch je fakt mega agresivny na zadku, dokonca je troska vidiet aj spodok limca, nie iba bocnu cast..
tu je fotka blizsie je zadna a za nou su dve predne.. (bordel si nevsimajte, garaz neni dokoncena + je tam nejaky stavebny matros..)

cisty zaber na zadnu, tu je vidiet aj ten limec

dobre ze som to striekal az potial..

a spolocna fotka..

dufam ze sa pocasie umudri a nahodim to tento tyzden.. kazdopadne najprv potrebujem zrezat ten predok, tu je fotka jak to bolo na aute, testfit, ale hambim sa za to

lebo ten predok je strasna katastrofa.. este aj pozitivny odklon k tomu

a zadok tiez bude musiet ist viac dolu..

takze tolko k progressu..