Utorok, 1. Marca 2016, 23:32
Aha, uhmm... Mám to teda chápať, že všetci majitelia E39 dávajú autu iba "to, čo práve potrebuje" a ak je tá investícia väčšia, snažia sa jú "posunúť ďalej"? Lebo potom vaše komenty fakt nechápem. Ak tu všetci píšete, že investovať 5-10k do auta, ktoré človek kúpi za 5k! (vzhľadom na súčasné ceny; nehovoriac o cene 50k z čias výroby, čo ľudia neberú vôbec v úvahu) je blud, tak potom kde je to nadšenie pre E39? Ak predsa to auto chcem, vyhovuje mi, som s ním spokojný, robí mi denno denne radosť a neuvažujem nad jej predajom na ďalších 10 rokov, prečo potom tá debata o utopených peniazoch!?
Pre štandarného majiteľa, rozumej nie "obchodníka s autami", predsa nikdy auto nebude investícia, lebo mu neprinesie späť vložené peniaze. Na to slúži nehnuteľnosť. Auto slúži buď ako prevážadlo z bodu A do bodu B, alebo ho potom vlastní človek, ktorému prináša každodennú radosť a ten by s "utopením peňazí" mal rátať, inak je naivný adolescent.
Budem trochu patetický, ale podľa Vášho prístupu tu o 10 rokov na Slovensku nebude pojazdná E39, lebo "investovať do starej rachotiny sa predsa neoplatí".
PS: Nechcem flamovať, ale nečakal som takéto reči v sekcii "BMW 5 - E39", od ľudí ktorí sú zapálení pre značku.
Každopádne dík aspoň za tých pár info od Klubákov.
BMW E90 330i
Ex BMW E90 330xD