... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

reklamne predmety bmwklub.sk

MatusM
Autor témy
Auto: bmw e46 coupe
Kraj: Košický

e46 n42b20a po vymene motora nestartuje

Streda, 24. Februára 2016, 09:02

Nazdar chalani, mam menši problém . Všetko šlo ako po masle po vytiahnutí pokazeného motora som nahodil druhy ten istý typ a kompetný (prevodovka,kabelaz,sanie proste komplet). No po kompletnom zapojení som šiel to naštartovať no bez úspechu . Motor toči ,iskra skáče,benzín dodáva . No po dlhých dohadoch vraj to bude snímač kľuky . tak ako prve som skúsil dostupnejšie snímače ako sú snímače počtu otáčok pod vačkami , no po odpojení týchto snímačov som skúsil pre zaujímavosť či pretočí motorom, hla po pretočení klúčikom naskočil na šupu krásny štart no po dvoch sekundách strelilo do sania a zdochlo a po opakovanom štartovaní už to nejšlo no skúsil som zapojiť a odpojiť o5 a čo sa stalo ? to iste ,naštartoval strelilo a zdochlo . Podla rad ak motor chytol tak snímač kľuky je ok . Podľa všetkého mam skočený rozvod no servis mam až o týždeň pre nedostupnosť mechanika. skúste mi poradiť či to dovtedy nevyriešim z vašou pomocou . ps. podla mňa ak mal krásny start tak rozvod nemôže byt pretože by ani nenaštartoval. :-k

e46 318 ci
N42B20A 105kw
2002 pred fc.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní