... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
Papaghigh napísal:Ahojte všetci mám takýto problém, som vlastníkom e92 325i budík teploty oleja niekedy funguje normálne inokedy pri vložení kľúča do palubovky začne ručička cukať po naštartovaní sa upokoji a klesne úplne ale ani po čase neukazuje údaj o teplote oleja... Kde môže byt problém?
airbone napísal:
tazko povedat. Mozno vadny servomotor rucky. Skus test budikov cez servisne menu budikov ci bude fungovat ako ma. Signal o teplote oleja dostavaju budiky cez CAN, takze v pripade ze motor je v poriadku a toci sa ako ma, tak bude problem zlozitejsie a mimo budikov....
PeqpeK napísal:neboli tie budiky rozoberane?
Papaghigh napísal:Je to možné neviem asi aj dorábaný je ten budik neviem či sa tam od výroby inštaloval
airbone napísal:
325i mohla mat budikmteploty oleja od vyroby ale tazko povedat. Keby bol poskodeny software, neukazovalo by to vobec pripadne by rucka stale poskakovala. Ale tebe to niekedy funguje ok nie?
airbone napísal:Moze to byt aj nejaky nezvycajny problem v elektronike budikov. To by chcelo otestovat a skontrolovat aj po sw stranke.
Papaghigh napísal:nevies koho s tým by som mohol otravovať? Alebo nové budíky?
airbone napísal:
tak to teda neviem, mozem sa na nich pozriet ci su v poriadku - teda budiky po svojej stranke, ale naozaj teraz nie, som total busy. Skus sa ozvat niekedy neskor.
Nove budiky zatial urcite neries, lebo ak nie je problem v budikoch ale inde, tak ti to nepomoze. A aj keby bola, mozno sa to bude dat opravit.