... všetko o BMW ...

darty napísal:Skorej "elektrický" smrad. Smrdelo aj pri vypnutom a odvetranom motore. Preto myslím tiež na ventilátor. Treba zhodiť celú palubku, alebo sa tam dá dákym spôsobom dostať?
EDIT: každopádne pozriem pre istotu aj remenicu...

. Každopádne som rád že nemusela ísť palubovka dole...
 . Každopádne som rád že nemusela ísť palubovka dole... 
											 presne tak vyzeral aj moj
   presne tak vyzeral aj moj  tie uhliky a ich dosadanie je nedoriešene ale tak podobne ako všetko ine čo po čase treba vymeniť
 tie uhliky a ich dosadanie je nedoriešene ale tak podobne ako všetko ine čo po čase treba vymeniť 

nemám vôbec žiadny smrad ale niekedy mi to začne hučať, a keď prejdem po nerovnosti tak prestane atď.  Rozmýšlam že to niekedy rozoberiem a skúsim to nejako premazať.  Ako by som postupoval pri rozoberačke  ? čo zhodím prvé ? dik :)
 nemám vôbec žiadny smrad ale niekedy mi to začne hučať, a keď prejdem po nerovnosti tak prestane atď.  Rozmýšlam že to niekedy rozoberiem a skúsim to nejako premazať.  Ako by som postupoval pri rozoberačke  ? čo zhodím prvé ? dik :)darty napísal:Tak, tak, vymenil som ventilátor a je po smrade. Uhlíky neboli v takom zlom stave, no prach z nich sa dostal do klzného puzdra a hriadeľ značne drhol. Radšej som dal nový, kto by to rozoberal za pol roka opäť. Každopádne som rád že nemusela ísť palubovka dole...