... všetko o BMW ...
Shinobi_san napísal:Samozrejme, tieto autá kupujú len dementi. Nikto so zdravým rozumom si nekúpi dvadsať ročný vrak, ktorý je finančne neefektívny či na spotrebu alebo opravy, hocijaké iné auto splní rovnakú službu či už fábia, corolla alebo megane.
Nepoznám nikoho kto jazdí s týmito autami tak aby využíval ich potenciál. Skúšal som to sám, rozlámal som 3 diferáky, vytrhol nápravy, polámal poloosi v priebehu pár týždňov. Treba si uvedomiť že ten konkrétny typ auta je jednoducho starý a nemôže od toho človek čakať, že bude s "300tis km" bezúdržbové. Materiály sa krehnú, tesnenia rozpadávajú, hadice puchria a prachovky sa trhajú, motory sú KO, prevodovky hučia, diferáky ťa nechajú stovky km od domova s kokotným pocitom.
Problém je, že naši prefetovaní prehúlení mladí ťahúňi ekonomiky majú dojem, že len samotná kúpa fin. dostupného bmw ich spoločenský status zdvihne a môžu vystupovať ako gangstri a strúhať dôležitých, všade sa im vrátka otvoria a stanú sa nepremožiteľnými. Potom je jasné, prečo predám "tým mentálom" 2 vraky s modrou vrtuľou za mesiac, kdežto keď predávam škodovky, mercedesy a fordy tak sa načakám
Shinobi_san napísal:chrobu: kedže si ťa vážim, tak ti voľačo odpoviem na tvoj príspevok. Asi si ma už nepamätáš, raz som stretol som ťa v meste na Palackého pri divadelnej škole ešte keď si mal 540ivtedy si mi nepovedal nič také, že by sa so mnou normálny človek predsa nebavil a ani si sa z princípu nerozlúčil už pod dvoch vetách.
dethXtreme napísal:
hej? tak dobre, same dobre spravy mi prinasas, to sa mi paci...musim sa povenovat tym kladkam...stve ma to, ze kym je to studene robi to zvuk ako keby som v motore vozil cvrcky
...
Shinobi_san napísal:chrobu: ...mladý pán z brna si to už samozrejme dnes vysvetľuje po svojom, ale pol roka dozadu, keď auto kupoval tak nebol ani náznak nejakého hlbokého problému. Zopakujem sa pre úplnosťJa som auto nepredával, predával ho vtedy kamarát za mňa, nakoľko som vtedy mal s robotou napilno a nemal čas. Mal som jedinú podmienku, ak človek nemá peniaze, nech mi do auta ani nesadá....Nikomu neboli narozprávané žiadne rozprávky, všetky do očí bijúce chyby sa názorne rukou ukázali, bolo vysvetlené, že cena je daná, a ak sa nesúhlasí auto sa nepredá. ...Ako sa môže zlostiť niekto, po pol roku a dvoch výmenách oleja, že sa mu pri krátkej trase robí kondenz pod viečkom a tym pádom je predajca zlý a zapálil ma?
Nehovorím, podarilo sa mi tiež v živote kadečo ale teda za toto ti ja nemôžem
![]()
dethXtreme napísal:no... ako tak pozeram, tak to, ze to mam aj ja, neznamena ze je to okjohny, ani ja som to na R4 nemal...ale aj surro tvrdi ze je to ok, tak snad![]()
dethXtreme napísal:No co ti poviem...starneme a priority su ine
...ale zelena mi bude chybat