... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
batko152 napísal:Ma na spotrebu vplyv aj zaneseny DPF filter? Osobne som spotrebu nikdy nejako extra neriesil, no teraz v poslednom obdobi som celkom prekvapeny. Cez leto som sa v pohode hybal okolo 5,1 - 5,5 v meste. Dokonca ani minulorocna zima mi tu spotrebu nejak extra nedvihla.
Kedze bola okolo cca 5,7 - 6,3 alebo tak nejak, som to samozrejme neriesil. Pocitam ze to je normalne, no teraz sa pohybujem okolo 7,5 az 8. Co je podla mna na 2,0 diesel trosku dost![]()
![]()
![]()
Preto sa chcem opytat, ci s tym suvisi napr. DPF, EGR alebo nejaky iny filter. Vdaka
Pripajam foto z dialnice..
gassgeber napísal:Foto z diaľnicea zatiahnuta ručná brzda? Asi bude stačiť uvoľniť ručnú brzdu a aj spotreba klesne
batko152 napísal:
![]()
![]()
aha fakt :)
![]()
Musim skusit bez nej :)
A teplotu motora som este nemeral, ani po zhliadnuti niekolkych videii, som stale nenabral odvahu to tam natukat![]()
wixter napísal:caute, ja by som sa chcel opytat aka by mala byt spotreba pri normalnej jazde na e91 LCI 318d 105kW. Jazdim kombinovane trasy a spotrebu mam cca 6.2. na ten motor mi to pride viac, ci?
wixter napísal:nie je to nic komplikovane, len dolezite je to robit v tzv. 1. polohe kluca, cize bez nastartovanie, lebo vtedy to nefunguje
wixter napísal:caute, ja by som sa chcel opytat aka by mala byt spotreba pri normalnej jazde na e91 LCI 318d 105kW. Jazdim kombinovane trasy a spotrebu mam cca 6.2. na ten motor mi to pride viac, ci?