... všetko o BMW ...
. Došla aj záslepka na egr to bola pár minútová zaležitosť až na moju šmantlavosť že mi padol kľuč aj šróbik cez motor až na spodný kryt. Tak som si musel zhodiť aj ten a vybrať to z tade Steewe napísal::thumbup: pekne ides ... :)
spravil si si aj Fade Out efekt ?
s tym EGR si si to mohol skusit aj ihned, odpojis nastartujes cakas , cca do minuty ak sa nic neobjavi tak mas to v pohode. Mne to na byvalke vybehlo ihned ze mam zaslepene EGR tak som ho zapojil s5
A viem že egr som mohol odskušat skôr stačilo dať šróbik do tlakovej hadičky čo som čítal ale neponahlalo mi to a aj som sa bol dneska previesť asi 25 km a všetko v pohode. V nižších otáčkach je cítiť o niečo viac ťahu

panther napísal:tie kruzky angel eyes sa daju namontovat na klasicke svetla vsak ? (nie xenon)
Felci napísal:A keby niekto zháňal záslepku egr tak chalanisko na tejto stránke sa tým zaoberá , je ústretový a je to za pár euro. https://www.facebook.com/Z%C3%A1slepka- ... 0/?fref=ts
.... čo nevidieť je tu ďalšia výplata a vyzerá to zatiaľ na nový volant s multifunkciou