Zdravím, našiel som si trochu času a napíšem pár riadkov o (skoro)bmw čo sa mi podarilo nájsť.
Auto som kúpil začiatkom januára v slabom stave, ale tomu bola úmerná aj cena a keďže to bol fl model a e39 sa mi páčili, rozhodol som sa to risknúť.
Auto je rok výroby 06/2003, bolo dovezené z nemecka v roku 2008, odvtedy ním jazdil jeden košický pánko až doteraz, momentálne má na budíku 390xxx km. Chlap auto používal na cesty KE-BA a neskôr už len ako druhé pracovné auto, čomu odpovedala aj čistota interiéru a motorového priestoru.
Auto malo prí kúpe odtrhnutý predný a prasknutý zadný nárazník, nehorázne špinavý interiér, slabé zadné tlmiče a klepkalo niečo na prednej náprave. NAjhoršie ale bolo, že auto išlo občas len na 5 valcov, čo mám v pláne odstrániť výmenou zapaľovacích modulov a sviečok.
Auto vyzeralo takto keď som ho kúpil:

Od tej doby som kúpil predný aj zadný nárazník, zadné tlmiče, týčky a čapy riadenia vpredu, nové abs snímače dozadu, samozrejme výmena oleja a filtrov. Vpredu stále niečo klepká tak to plánujem dať na zdvihák a dopriať auto aj sebe adekvátny komfort
najnovšia fotka auta už po obutí letných r17

je mi jasné, že auto ešte pár stovák eur zhltne, ale počítal som už pri kúpe s cca 800-1000 eurami, to by z toho hádam už mohlo urobiť auto s ktorým sa bude dať normálne jazdiť.