... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

reklamne predmety bmwklub.sk

miskon
Autor témy
Kraj: Prešovský

[e39 525iA] Druhá šanca

Pondelok, 8. Februára 2016, 08:54

Zdravím, našiel som si trochu času a napíšem pár riadkov o (skoro)bmw čo sa mi podarilo nájsť.
Auto som kúpil začiatkom januára v slabom stave, ale tomu bola úmerná aj cena a keďže to bol fl model a e39 sa mi páčili, rozhodol som sa to risknúť.

Auto je rok výroby 06/2003, bolo dovezené z nemecka v roku 2008, odvtedy ním jazdil jeden košický pánko až doteraz, momentálne má na budíku 390xxx km. Chlap auto používal na cesty KE-BA a neskôr už len ako druhé pracovné auto, čomu odpovedala aj čistota interiéru a motorového priestoru.

Auto malo prí kúpe odtrhnutý predný a prasknutý zadný nárazník, nehorázne špinavý interiér, slabé zadné tlmiče a klepkalo niečo na prednej náprave. NAjhoršie ale bolo, že auto išlo občas len na 5 valcov, čo mám v pláne odstrániť výmenou zapaľovacích modulov a sviečok.

Auto vyzeralo takto keď som ho kúpil:

Obrázok

Od tej doby som kúpil predný aj zadný nárazník, zadné tlmiče, týčky a čapy riadenia vpredu, nové abs snímače dozadu, samozrejme výmena oleja a filtrov. Vpredu stále niečo klepká tak to plánujem dať na zdvihák a dopriať auto aj sebe adekvátny komfort

najnovšia fotka auta už po obutí letných r17

Obrázok

je mi jasné, že auto ešte pár stovák eur zhltne, ale počítal som už pri kúpe s cca 800-1000 eurami, to by z toho hádam už mohlo urobiť auto s ktorým sa bude dať normálne jazdiť.

Užívateľov profilový obrázok
esigies
Auto: e39 530d touring
Kraj: Trenčiansky

Re: [e39 525iA] Druhá šanca

Streda, 9. Marca 2016, 20:36

Vsetko sa da ked sa chce...neboj posluzi ti este...povozi...prajem vela stastnych km!!! 8)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 7 neregistrovaných